natuursteen tegels

Natuursteen voor buiten: duurzaamheid bij uitstek

Natuursteen is een tijdloos bouwmateriaal dat duurzaamheid, degelijkheid en klasse uitstraalt. Er is een grote diversiteit aan soorten natuursteen die je woning stuk voor stuk een bijzonder en naturel uitzicht geven. En natuursteen past niet alleen in je interieur: ook voor je terras, oprit of gevel is het een uiterst duurzame keuze.

Diversiteit van natuursteen

Van over de hele wereld wordt natuursteen ingevoerd. Iedere steengroeve levert andere soorten natuursteen op en elke steen heeft een unieke samenstelling. De keuze is dan ook heel groot: kies je voor Franse zandsteen, Chinese basalt of Indische kalksteen? Je hoeft het heus niet zo ver te zoeken: de blauwe hardsteen uit het zuiden van ons land behoort tot de sterkste en meest duurzame bouwmaterialen.

Kies je natuursteentegels in functie van hun toepassingen. Je oprit of terras vraagt om andere materialen dan je keuken of woonkamer. Voor buiten is slijtvastheid een doorslaggevende factor.

Natuurlijk en duurzaam

Een groot voordeel van natuursteen is dat je tegelvloer er natuurlijk en stijlvol uitziet. Omdat natuursteen een geologisch natuurproduct is, is elke tegel uniek. Dat bepaalt het typische karakter van het materiaal. Lichte kleurnuances en verschillen in de structuur geven je terras, oprit of gevel een levendig uitzicht.

Natuursteen is een heel solide materiaal dat, met de juiste behandeling, heel lang meegaat. Het behoudt jarenlang zijn kwaliteiten. Laat je voor het onderhoud van een buitenvloer in natuursteen adviseren door een expert, die je advies geeft over de onderhoudsvereisten van elke steensoort. Kom langs in een van de zes toonzalen van Intercarro voor gespecialiseerd advies over de betegeling van je terras of oprit.

 
0 replies

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.