Tegeltrends 2017

De tegeltrends voor 2017 op een rijtje

Ben je bezig met de inrichting van je interieur en benieuwd naar de nieuwigheden op het gebied van tegels? Van tegels in XXL-formaat over houtlook tot steenstrips: hoog tijd om de tegeltrends voor 2017 op een rijtje te zetten.

Keramische tegels: veelzijdig en praktisch

Keramische tegels staan in 2017 meer dan ooit in de kijker. Ze zien er stijlvol uit en hebben een karakteristieke uitstraling. Bovendien zijn dit soort tegels verkrijgbaar in tal van formaten. Met grote formaten – XXL is geen uitzondering meer – kun je een speciaal effect creëren. Keramische tegels zijn daarnaast ook heel onderhoudsvriendelijk en kunnen – in tegenstelling tot bijvoorbeeld hout –in natte ruimte geplaatst worden. Bovendien kan je ze zowel binnen als buiten plaatsen.

Tegeltrends 2017: de houtlook in opmars

Hout associëren we vaak met parket of brede houten planken. Maar de houtlook kun je ook met keramiek realiseren. Keramisch parket verenigt het beste van twee werelden: de charme van hout en het gemak van keramische tegels. Het onderhoud beperkt zich tot een minimum en keramiek is kras- en stootbestendig en verkleurt niet. Het is eveneens een duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat.

Natuursteen en betonlook

Ben je meer te vinden voor een robuuste vloer? Dan is natuursteen, beton of zelfs cement je ding. Ook hier komen keramische tegels in het spel. Ze zijn uitermate veelzijdig waardoor je er ook natuursteen of beton mee kunt imiteren. De troeven zijn ook hier onderhoudsgemak en slijtvastheid. Er zijn allerlei varianten en formaten verkrijgbaar!

Steenstrips met een authentieke look

Steenstrips zijn kleine stukjes tegels die op een wand worden vastgelijmd. Ze hebben een bijzondere en natuurlijke uitstraling en staan garant voor authenticiteit. Verkrijgbaar in tal van variaties en met of zonder voegen.


Meer weten over de tegeltrends voor 2017? Kom een kijkje nemen in een van onze toonzalen en laat je onderdompelen in de wereld van de tegels.

 
0 replies

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.