Wand- en vloerbekleding binnen

Batibouw 2017: ontdek de allernieuwste tegeltrends

Ben je in de weer met een nieuwbouw of een renovatie? Dan is een bezoekje aan Batibouw 2017 een must. Je vindt er de allerlaatste nieuwigheden en kunt er heel wat inspiratie opdoen om je woning volledig in te richten. Ook Intercarro is van de partij en stelt de allernieuwste tegeltrends voor.

Hoogmis voor de bouw- en renovatiesector

Batibouw vult maar liefst twaalf paleizen van Brussels Expo, die thematisch zijn opgedeeld. Buitenafwerking, binneninrichting, sanitair, domotica, duurzaam bouwen, verwarming, vloerbekleding, … Je vindt het allemaal op de hoogmis voor wie aan het bouwen of renoveren is.

Tip: plan je bezoek vooraf, zodat je niet lukraak in de exposantenhallen ronddwaalt maar meteen de juiste standen bezoekt.

Intercarro op Batibouw 2017

Ook Intercarro is van de partij op Batibouw 2017. Wij kijken er alvast naar uit om je te verwelkomen op stand 225 in hal 6 en staan klaar om je de allernieuwste tegeltrends voor 2017 te tonen. Je vindt er onder andere inspiratie over grootformaattegels, natuursteentegels, houtimitatietegels en betontegels. Onze adviseurs beantwoorden al je vragen en bieden steeds advies op maat.

Batibouw 2017: praktische info

Batibouw 2017 is de grootste en belangrijkste beurs in de bouw-, renovatie- en woonsector. De bouwbeurs vindt plaats van 16 tot en met 26 februari 2017 in Brussels Expo.

Donderdag 16 en vrijdag 17 februari zijn voorbehouden voor professionele bezoekers. Particulieren zijn welkom van zaterdag 18 tot en met zondag 26 februari. Op donderdag 23 februari is er tot 23u00 een nocturne. Je kunt online tickets bestellen of ter plekke aan de kassa betalen.

We wensen je alvast veel plezier tijdens de beurs en hopen je te mogen begroeten op onze stand!

 
0 replies

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.