Wat kun je doen op Batibouw 2018?

Op Batibouw 2018 vind je vrijwel alles wat met bouwen te maken heeft. Je kunt er langsgaan in twaalf hallen met elk een eigen thema. Enkele voorbeelden van thema’s zijn: buitenafwerking, meubelen, binneninrichting, vloerbekleding, sanitair en woningbouw. Een bezoek aan deze beurs is dus vast en zeker de moeite waard. Door de expertise van tal van exposanten, vind je ongetwijfeld wat je zoekt.

Batibouw 2018

Vanaf 22 februari tot en met 4 maart 2018 staat Brussels Expo volledig in het teken van bouwen, want dan vindt Batibouw, de jaarlijkse hoogmis van de bouwsector, plaats. Vanaf 24 februari is Batibouw 2018 toegankelijk voor het algemene publiek. Het is dé place-to-be om trends te ontdekken op bouwgebied.

Voor tickets kun je hier terecht.

Intercarro op Batibouw 2018

Uiteraard zal Intercarro aanwezig zijn op de grootste jaarlijkse bouwbeurs. Als toonaangevend trendsetter voor tegels en parket presenteren we U, in onze stijlvolle stand, het grootste gamma tegels van de beste kwaliteit. Intercarro heeft op Batibouw zowel voor binnen als buiten en voor ieders budget oplossingen on display.

DESIGN & STYLE – Welke stijl u ook wil realiseren (Scandi, modern, rustiek, eclectisch, …) bij Intercarro zal u zeker de tegels, natuursteen of parket vinden die u zoekt. Hou je van een natuurlijke uitstraling? Dan is natuursteen beslist iets voor jou. Wil je mooie vloertegels die tegelijkertijd weinig onderhoud vergen? Kies dan voor keramische tegels. Duurzame terrastegels? Ja, die hebben we ook. Zelfs rustiek parket of laminaat in verrassende tinten zal u bij Intercarro kunnen ontdekken.

IN DE KIJKER OP BATIBOUW 2018 – Tijdens deze Batibouw editie stellen we aan het grote publiek de prachtige patronen en kleurencombinaties van VIA PLATTEN voor. Deze mozaïek-, cement- en terrazzotegels hebben een bijzonder patina (glans) waardoor ze veranderen van kleur bij wisselende lichtinval. Ze zijn de nieuwste hype in trendy restaurants, poshy shops en statige villa’s. Niet te missen dus.

EEN NIEUWE HOUTREEKS VOOR BUITEN – Op Batibouw zorgt Intercarro ook voor een primeur met de presentatie van URBAN – URBAN GREAT en MARMOREA TREE. Een duurzame houtreeks voor buiten. Later hierover meer.

Bij Intercarro kun je kiezen uit verschillende designmerken die de hoogste kwaliteit bieden. Wat je ook zoekt, op Batibouw 2018 vind je ongetwijfeld voldoende tegelinspiratie.

Iets gevonden of gezien op onze Batibouwstand?  Sla gerust een praatje met onze design adviseurs. Ze zullen je ongetwijfeld ter plaatse inspireren met frisse ideeën en tegel trends en/of je informeren over onze plaatsingsservice door ervaren vakmannen. Of ga langs in één van onze zes toonzalen voor meer info.

Je bent alvast van harte welkom op de Intercarro-stand in hal 6 bij stand 225. Tot dan!

Praktische info Batibouw 2018:

Adres:  Brussels Expo
Belgiëplein 1
1020 Brussel
België
Intercarro op Batibouw: hal 6 bij stand 225
Of bezoek ons in één van onze toonzalen.
Openingstijden: Professionele dagen:

  • Donderdag 22 februari van 10.00 tot 18.30u
  • Vrijdag 23 februari van 10.00 tot 21.00u

Particuliere dagen:

  • Van zaterdag 24 februari t.e.m. zondag 4 maart van 10.00 tot 18.30u
  • Nocturne op donderdag 1 maart  van 10.00 tot 23.00u

Routebeschrijving Batibouw: