Tegels kiezen is niet eenvoudig en daarom ook vaak een tijdrovende klus. Hoe dat komt? Doordat het tegelaanbod zo enorm uitgebreid is! Mensen verdwalen al snel in het grote aanbod aan kleuren, materialen en formaten, waardoor het niet eenvoudig is om de perfecte tegels te vinden. Bij Intercarro ontwarren we dit kluwen graag voor u: in onze toonzaal in Sint-Stevens-Woluwe begeleiden onze specialisten u bij uw zoektocht naar vloer- of wandtegels.

Professioneel advies bij Intercarro in Sint-Stevens-Woluwe

De perfecte tegels vinden, waar doet u dit anders dan in een ruime toonzaal waar tegelexperts u met hand en tand bijstaan? Niet twijfelen dus: kom een kijkje nemen in de Intercarro toonzaal in Sint-Stevens-Woluwe. Of u al een concreet idee heeft of helemaal niet: in onze toonzaal vindt u gegarandeerd tegels die uw interieur naar een hoger niveau tillen. Hou bij uw keuze trouwens zeker rekening met de volgende aspecten:

  • Zoekt u een vloertegel of een wandtegel? En welk materiaal draagt uw voorkeur? Keramische vloertegels zijn bijvoorbeeld erg onderhoudsvriendelijk, terwijl natuursteen extra onderhoudsmaatregelen vereist.
  • Naar welk formaat bent u op zoek? Wist u trouwens dat grotere tegels gebruikt kunnen worden om de kamer een ruimere of net compactere uitstraling te geven?
  • Bent u op zoek naar tegels met specifieke eigenschappen, zoals bijvoorbeeld krasvrije tegels of antisliptegels? Vooral terras- en badkamertegels kunnen maar beter antislip zijn vanwege de vochtigheid.
  • Welke kleur past het beste in uw interieur?

Ziet u door het bos de bomen niet meer? Geen nood! In onze tegeltoonzaal in Sint-Stevens-Woluwe gidsen onze tegelexperts u maar wat graag door het keuzeproces. De ideale tegel kiezen was nooit eenvoudiger!

Tegeltrends ontdekken in Sint-Stevens-Woluwe

Niet enkel badkamers en keukens worden betegeld. Het gebeurt steeds vaker dat mensen zelfs tegels gebruiken in woonkamers en slaapkamers! Ook wandtegels zijn opnieuw aan een echte opmars bezig. Deze trend zorgde voor een exponentiële groei van het tegelaanbod, waardoor u het gerust als een uitdaging mag beschouwen om de juiste tegels voor uw interieur te vinden. Ook verschillende tegels combineren is niet zo eenvoudig. Kom daarom zeker een kijkje nemen in de toonzaal van Intercarro in Sint-Stevens-Woluwe en ontdek alle mogelijkheden en de laatste nieuwe trends!

Inspiratie opdoen bij Intercarro

Bent u op zoek naar tegels in Sint-Stevens-Woluwe? Kom dan zeker de toonzaal van Intercarro bezichtigen. Onze professionals staan u graag bij met gepersonaliseerd advies zodat u goed geïnformeerd bent en een gerichte keuze kunt maken.