Een vloertegel kiezen is alles behalve een eenvoudige opgave. Het is belangrijk dat u een tegel kiest die past bij uw interieur, zodat u een mooi en samenhangend geheel verkrijgt. De mogelijkheden zijn hier zeer breed. Vloertegels zijn verkrijgbaar in alle soorten materialen, vormen en kleuren. Intercarro is uw ideale partner in de zoektocht naar de ideale tegel!

Geniet van ons breed assortiment én excellente begeleiding

Bij Intercarro geniet u van een brede keuze vloertegels voor in je hal, badkamer, keuken, … . Zo hebt u de keuze uit keramische tegels, natuurstenen tegels, cementtegels, … .  U kiest zelf het formaat, de kleur, dikte en het materiaal zodat uw tegel een persoonlijke touch krijgt. Wij verzekeren een prachtig resultaat!

Wij voorzien u van professionele begeleiding. Iedere tegel heeft met zijn unieke eigenschappen een specifieke toepassing. Een tegel voor uw badkamervloer zal u bijvoorbeeld niet in de keuken gebruiken. Bij Intarcarro geven onze interieurspecialisten graag vakkundig advies voor uw specifieke situatie!

Vloertegels bestellen? Dat doet u bij Intercarro!

Voor het bestellen van uw vloertegels is maar één adres: Intercarro! Topkwaliteit, betrouwbaarheid en een excellente service staan centraal. Laat u in uw zoektocht naar de perfecte vloertegel begeleiden door ons team van interieurspecialisten, want een vloertegel kiest u niet in één-twee-drie. Met meer dan 30 jaar ervaring in vloer- en wandbekleding weten we ongetwijfeld welke vloertegel u moet kiezen voor uw badkamer, keuken of hal.

Onze tegels in het echt bewonderen? Haast je naar één van onze zeven toonzalen en krijg er gratis professioneel advies bovenop!