Samen met uw partner vloertegels kiezen, het staat waarschijnlijk helemaal onderaan uw verlanglijstje. Dat komt natuurlijk omdat het aanbod zo uitgebreid en divers is dat de meeste mensen er kop noch staart aan krijgen. Krijgt u de koude rillingen als u zelfs maar denkt aan afmetingen, formaten, kleuren, diktes en materialen? Dat hoeft helemaal niet! Bij Intercarro in Sint-Stevens-Woluwe maken we u in een wip wegwijs doorheen het aanbod, waardoor u al snel de perfecte vloertegel hebt gevonden. Uw zoektocht naar vloertegels begint in onze toonzaal!

Op zoek naar vloertegels? Dan moet u bij Intercarro zijn!

Of u nu op zoek bent naar vloertegels voor uw badkamer, keuken, woonkamer of terras, in onze tegeltoonzaal in Sint-Stevens-Woluwe vindt u gegarandeerd inspiratie. U vindt er een uitgebreid aanbod aan:

  • wand- en vloertegels
  • duurzame keramische tegels met ongeziene slijtweerstand
  • mozaïektegels voor keukens en badkamers
  • slijtvaste terrastegels
  • natuursteen: marmer, leisteen, graniet enz.

Perfecte vloertegels kopen: enkele handige tips

Of u nu al een concreet idee hebt of net helemaal niet, de tegeltoonzaal van Intercarro in Sint-Stevens-Woluwe is dé plek bij uitstek om inspiratie op te doen en uw ideeën tot leven te brengen. Vaak helpt het ook om een idee in levenden lijve te zien. Pas dan kan u echt beslissen over de mogelijkheden van uw plan.

Waarmee u sowieso rekening moet houden?

  • Het materiaal dat ukiest. Keramische tegels zijn erg populair omdat ze zo duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn, natuursteen heeft een prachtige uitstraling maar vraagt dan weer extra onderhoud.
  • De oogtest. Moeten uw tegels uw interieur groter of net compacter doen lijken? De grootte van uw tegels bepaalt de ‘ruimtelijkheid’ van uw woning.
  • De slipweerstand. Zeker voor terras- en badkamertegels kiest u het best voor tegels met een hoge R-waarde. Hoe hoger deze waarde, hoe minder kans op uitschuivers.

Professioneel advies bij Intercarro in Sint-Stevens-Woluwe

Wie vloertegels koopt bij Intercarro, weet zeker dat hij de juiste tegels in huis haalt. Hoe we dat garanderen? Dankzij ons verborgen wapen: geïnformeerde tegelexperts die u graag met raad en daad bijstaan over de nieuwste trends, de vele mogelijkheden en de ins en outs van het tegelaanbod. Zo maakt u met een gerust hart de perfect keuze!