Eindeloos variëren met puur natuur


Elke houtsoort heeft een heel eigen karakter, en jij je eigen smaak.

In de 6 toonzalen van Intercarro kan je kiezen uit meer dan 20 PARKY-kleuren en een hele reeks patronen en formaten zodat je de houten vloer vindt die perfect past in jouw interieur. Strak en subtiel, rustiek voor een landelijke toets of met het karakter van een exotische houtsoort — jij beslist.

Supersterk en krasbestendig

Krasbestendig
Parky vloeren zijn ultrasterk. De nieuwe Titanium finish telt acht stevige vernislagen. Dat maakt je vloer nóg beter bestand tegen krassen en klaar voor intensief gebruik.

Supersterk
Elke plank bestaat uit een high density fibreboard (HDF), waardoor Parky vloeren sterker en stabieler zijn dan massief of halfmassief parket. Gebruik ze met een gerust hart voor de vloer in je keuken, of voor grotere projecten met veel beloop, zoals een hotellobby, een kantoorruimte of een boetiek.

Waterdicht oppervlak

Het leven is soms morsig. Gelukkig zijn je vloeren daar tegen bestand. Elke Parky plank heeft een waterdicht oppervlak, op voorwaarde dat je vlekken of plassen binnen de 12 uur schoonmaakt. Zowel de planken zelf als de groeven zijn beschermd, dankzij het Aqua Sealing Complete systeem dat je vloer tot in de kleinste hoekjes beschermt.