Niets is zo bepalend voor je interieur als de uitstraling van je vloer.


Dat je die kan bekleden met parket, vinyl of laminaat weet ondertussen iedereen wel. Maar ken je ParquetVinyl al? Daarmee bundel je alle voordelen van parket en vinyl in één nieuwe vloer.

De naam van deze nieuwe vloer zegt het al: ParquetVinyl is een combinatie van de looks van echt hout, zoals bij parket, en alle troeven van vinyl. In tegenstelling tot vinyl met een print, heeft deze vloer sterke technische eigenschappen en een verbluffende houtlook. En dat is nog niet alles!

Makkelijk

Zelf parket leggen is weinigen gegeven. ParquetVinyl daarentegen kan iedereen leggen, ook iets minder handige Harry’s. Het geheim zit ’m in een vlakke ondergrond. Op die basis ligt je ParquetVinyl er in een mum van tijd. Is je bestaande vloer niet helemaal vlak? Dan doet een ondervloer wonderen. In de verpakking vind je eenvoudige leginstructies. Met een breekmes snij je de planken eenvoudig en zonder stofvorming op maat. Het kliksysteem is zo ontworpen dat je de vloer met een simpele beweging in elkaar klikt.

Niet alleen de plaatsing is kinderspel, ook het onderhoud van de vloer blijft tot een minimum beperkt. Vuile voeten, koffievlekken, overenthousiaste kinderen in bad … Daar hoef je bij ParquetVinyl niet van wakker te liggen. De planken zijn waterbestendig, zetten niet uit en zijn schoon in een handomdraai. Wil je meer weten over het onderhoud van ParquetVinyl?

Sterk

Een vloer krijgt heel wat te verduren. Maar wees gerust, ParquetVinyl kan tegen méér dan een stevige stoot.

In elk huishouden zitten wel een paar ‘zware gebruikers’… wel, die mogen voortaan volop hun gang gaan. ParquetVinyl, daar mag écht op geleefd worden. We hebben het namelijk extra sterk gemaakt.

  • Grote weerstand

  • Minder doordruk

  • Krasbestendig

  • Geen vlekken

  • Slijtvast

  • Voor elke leefruimte

PARQUETVINYL HEEFT NOOIT LAST VAN DE ZON.

Bij gewone vinyl is dat wel even anders. Dat gaat uitzetten of krimpen in functie van temperatuur en vochtigheidsgraad. ParquetVinyl geeft geen krimp en zet niét uit. Ook niet na uren direct zonlicht. Dat weten we omdat we het zélf uitvoerig hebben getest: geen vervorming, en – geruststellend – ook geen verkleuring van de toplaag. Hierdoor is ParquetVinyl geschikt voor ruimtes met grote ramen en veranda’s.

  • Zonbestendig

  • Kleurvast

  • Vormvast

  • Voor elke leefruimte

Mooi

ParquetVinyl geeft je niet alleen het gemak van vinyl. Je krijgt er ook de looks van echt parket bij. Naast de sterke technische eigenschappen besteedt Intercarro met in-hous interieurarchitecten veel aandacht aan het design van jou parquetvynilvloer. Ons gamma bestaat uit verschillende collecties met elk hun eigen kenmerken. Zo vind je ongetwijfeld de vloer die perfect past bij de rest van je interieur. Laat je inspireren in de 6 toonzalen van Intercarro.

Betaalbaar

Van een moderne, cleane look tot een meer rustieke look met veel knopen. Iedere collectie ziet er uit als echt hout. Maar dat wil niet zeggen dat je je ook aan de hoge tarieven van parket moet verwachten.

Vraag hier een gratis offerte op maat in de 6 toonzalen van Intercarro.

Dun

Klaar om die oude lelijke vloer vaarwel te zeggen? Maar zie je op tegen afbraakwerken in huis? Dan is ParquetVinyl een interessante optie. De vloerplanken zijn zo dun (amper 4 mm!) dat je ze perfect bovenop een bestaande vloer kan plaatsen. Voor een onberispelijk resultaat is wel een ondervloer aan te raden. Daarmee kom je uit op een opbouwhoogte van 5,4 mm. Handig bij renovaties want je kan zelfs je bestaande deuren behouden.

Breng een bezoek aan één van de 6 toonzalen van Intercarro en laat je adviseren door onze interieurarchitecten.

Vraag je gratis stalen aan

Wil je zelf de troeven van ParquetVinyl ervaren? Of ben je ben je benieuwd naar de verschillende collecties? Bestel hier je gratis stalen of stel al je vragen aan een Intercarro stijladviseur  bij jou in de buurt.

(!) Alle Intercarro-toonzalen zijn vrij toegankelijk. Het kan er bijgevolg soms aangenaam druk zijn. We raden je daarom aan vooraf een afspraak te spraken om onnodig tijdverlies in wachtrijen te vermijden.

voor toonzaal Antwerpenvoor toonzaal Gentvoor toonzaal Knokkevoor toonzaal Wavervoor toonzaal Sint-Stevens-Woluwevoor toonzaal Groot-Bijgaarden[recaptcha]

GDPR* - Ik verklaar kennis te hebben genomen van en ga akkoord met de Privacy Policy van Intercarro. Ik geef U hierbij toestemming de hierboven ingevulde en verzonden gegevens mogelijks te verwerken voor commerciële doeleinden.