Mozaïek: een verbluffend resultaat

De term mozaïek verwijst naar de techniek waarbij een grote hoeveelheid kleinere tegels bijdragen aan een groter tegelontwerp en -oppervlak. Het plaatsen van mozaïektegels is een tijdrovende en uiterst nauwgezette handenarbeid, maar die leidt vaak tot een verbluffend resultaat. Het onbeperkte kleuren- en materialenaanbod houdt alle opties open. Van traditionele muren tot zwembadranden, mozaïeken tegels vinden overal  hun gading.

Alle mogelijke materialen

Mozaïektegels kunnen in alle mogelijke materialen gefabriceerd worden. Zo zijn ze beschikbaar in roestvrij staal, koper, keramiek, porselein, steen, kurk, glas en kiezelsteen. Vandaag kom je mozaïektegels overal tegen, in de badkamer, de keuken, het toilet en op alle andere plekken.

Mozaïek op maat

Mozaïek bestaat uit kleine tegels. Gaande van ronde vormen tot de meest trendy tekeningen: laat uw fantasie de vrije loop en ga creatief aan de slag met mozaïektegels. Versier bijvoorbeeld uw badkuip, douchebak of zwembad met de leukste motieven of leg een accent door mozaïeken te combineren met gewone tegels op de muren van de badkamer, het toilet of de keuken.

Beste tegels voor inloopdouche