Buiten is het nieuwe binnen…

We gaan steeds meer leven op onze, al dan niet overdekte, terrassen. In de zomer brengen we vrienden samen voor een party en drink tijdens heerlijke zwoele avonden en in de herfst/winter gaan we samen met familie gezellig keuvelen rond de winterbbq of buitenhaard. Het kiezen van de juiste terrasvloer(en) houdt ons dan ook steeds meer bezig. Niet in het minst omdat terrastegels ontegensprekelijk een belangrijke bijdrage leveren aan de sfeer rondom onze woning (en zwembad of vijver).

De buitentegels van Intercarro beantwoorden dan ook aan dezelfde kwaliteitsvereisten als onze binnentegels. Of u nu voor keramische tegels, keramisch parket, natuursteen of klinkers kiest, weet dat u met de buitentegels van Intercarro kwaliteit, duurzaamheid en slijtvastheid in huis haalt.

TEGELS, NATUURSTEEN, KLINKERS…

Keramische tegels kunnen zowel binnen voor vloeren of wand als buiten voor terras of gevel gebruikt worden. Bij Intercarro hebben we een groot aanbod van tegels zodat we altijd een oplossing op maat kunnen bieden, die past binnen uw budget. Hoogwaardige kwaliteit, topmerken en aantrekkelijke tarieven zijn daarbij onze belangrijkste troeven.

Bezoek onze belevingsshowrooms met keramische tegels in natuursteen-, beton- & houtlook. Bij Intercarro geen tegelkasten maar echte toontuinen met een ruime stijlkeuze en unieke collecties.

Extra informatie, brochures aanvragen en prijzen ontvangen was nog nooit zo makkelijk:

☞ Klik hier voor een afspraak in onze toonzalen of een gratis vrijblijvende offerte op maat

Beste tegels voor inloopdouche