Kies voor tegels binnen én buiten

Tegels zijn niet alleen een meerwaarde voor uw interieur, ook voor de buitenafwerking van uw woning zijn tegels een troef. Het uitgebreide gamma van Intercarro leent zich tot alle stijlen: van sober tot flamboyant, het kan allemaal. De tegels buiten beperken zich overigens niet tot het terras. Ook voor de oprit en de gevelbekleding geven buitentegels een prachtige effect.

Buitentegels in alle soorten

Kwaliteit, duurzaamheid en slijtvastheid dragen we hoog in het vaandel. De buitentegels van Intercarro beantwoorden dan ook aan dezelfde kwaliteitsvereisten als onze andere tegels. Of u nu voor keramische tegels, natuursteen of nog een ander type buitentegel kiest, met de buitentegels van Intercarro haalt u degelijkheid in huis.

Keramische tegels of natuursteen?

Wie voor buitentegels kiest, kiest meestal voor keramische tegels óf natuursteen. Maar hoe moet u nu kiezen? Veel hangt af van de gewenste uitstraling. Natuursteen heeft een heel uniek karakter, elke steen is verschillend. Natuursteen vraagt echter meer onderhoud in vergelijking met keramische tegels. Bij keramische tegels hebt u dan weer meer keuze in kleur en formaat. Keramische tegels zijn gemakkelijker in onderhoud.

Designtegels voor buiten

Design beperkt zich niet tot de binnenkant van uw woning, ook buiten uw woning geven onze tegels extra cachet. Kom gerust eens langs in een van onze toontuinen, en samen met onze interieurarchitecten of tuinarchitect vindt u ongetwijfeld de buitentegel die u zoekt.

Beste tegels voor inloopdouche