Tegels en inspiratie voor uw terrassen opritten tuinpaden zwembad

De mooiste tegels voor de mooiste momenten

Ontbijten in de ochtendzon, barbecueën tot de vroege uurtjes,… Het terras is de ultieme plek om uw favoriete zomermomenten te beleven in alle privacy. Terrastegels en terrashout van Intercarro dragen, door hun kwaliteit en duurzaamheid, bij tot een gevoel van comfort en welbehagen op uw terras. In alle 6 de Intercarro toonzalen kan u uw creativiteit laten prikkelen door diverse demonstraties van terrastegels in alle kleuren en maten. De uitstap dus meer dan waard.

Van natuursteen tot keramiek voor tuin, terras en zwembad

Al decennia lang drukt Intercarro  zijn stempel op de tegelindustrie. We bouwden een ongeëvenaarde produktkennis op en etaleren vandaag een enorm gamma tegels en laminaat. Dit maakt van Intercarro uw ideale partner in uw zoektocht naar de ideale betegeling  en oplossingen voor de afwerking van uw terras, tuin en wandelpaden.

Onze stijl- en kleurexperten evalueren de vorm van uw perceel, uw bouwplannen en/of bestaande bouwstijl om zo de ideale tegels aan u voor te stellen. Zij hebben hiervoor de keuze uit diverse collecties natuurstenen, cementtegels en houten vloeren. Onze hedendaagse mozaïektegels met diverse patronen kunnen dan weer gebruikt worden voor de betegeling van uw zwembad of inventief worden aangewend op buitenmuren.


Onze stijlspecialisten gidsen u door ons tegelgamma

Niet eenvoudig dus om de juiste keuze te maken. Laat u daarom bijstaan door een van onze tuinarchitecten of toonzaaladviseurs. Zij zullen u de nodige raad geven en u de verschillende opties laten zien. Maak hier een afspraak voor een persoonlijke ontvangst, rondleiding in één van onze showrooms en advies op maat.

Ja, Ik wil een afspraak bij een Intercarro in mijn buurt

Gerelateerde artikels

Beste tegels voor inloopdouche