Terrastegels met klasse

Het terras is tijdens de zomer een van de belangrijkste leefruimtes in uw woning. Ontbijten in de ochtendzon, barbecueën tot de vroege uurtjes,… Het terras is de ultieme plek om uw favoriete zomermomenten te beleven. Dit belangrijke onderdeel van uw woning verdient dan ook tegels met klasse. Bij Intercarro vindt u terrastegels in alle kleuren, maten en gewichten. Op die manier krijgt uw terras de uitstraling die in lijn ligt met uw persoonlijkheid.

Van natuursteen tot keramiek

Bij Intercarro houden we ons aanbod bewust heel breed. Dit zowel voor het interieur van uw woning als de buitenafwerking. Zo kunt bij ons terecht voor een breed en gevarieerd gamma aan terrastegels. Houdt u van een natuurlijk en stijlvol terras? Dan kunt u onder meer opteren voor natuurstenen terrastegels. Natuursteen is duurzaam en geeft uw terras een authentieke look-and-feel. Heeft u het liever iets creatiever? Dan zijn keramische terrastegels een optie. Keramische terrastegels bestaan in alle uitvoeringen, van rustiek tot hedendaags.

Onze specialisten helpen je kiezen

Naast keramische en natuurstenen terrastegels zijn er nog heel wat andere opties. Bovendien is elk type terrastegel te krijgen in verschillende vormen en kleuren. Niet eenvoudig dus om de juiste keuze te maken. Laat u daarom bijstaan door een van onze interieurarchitecten of toonzaaladviseurs. Zij zullen u de nodige raad geven en u de verschillende opties laten zien.