Je wil een mooi afgewerkte, sterke vloer waar je jarenlang plezier aan beleeft? We zouden het zelf niet anders willen. En daarom zetten we écht volop in op kwaliteit.

Bij Intercarro kiezen we onze collecties niet zomaar omdat ze toevallig in de mode zijn. We beslissen op basis van ervaring en productkennis. We selecteren zorgvuldig en testen uitgebreid voor we een product in de markt zetten. Dat kunnen we doen omdat het niet onze ambitie is de goedkoopste aanbieder op de markt te zijn. Het is onze ambitie de béste aanbieder te zijn. Met Lamett kiezen we voor kwaliteit. Laat je inspireren:

Het dichtst bij de natuur…Waarom kom je het best jouw parket kiezen in de 6 Intercarro showrooms?


Een goede vloer koop je maar één of twee keer in je leven. Wij garanderen je dat een vloer van Lamett aan alle kwaliteitseisen voldoet. Voor minder gaan we niet. Alles begint met een sterk product, maar als klant wil je natuurlijk ook een sterke service. Je wil niet aan je lot worden overgelaten, je wil worden geholpen. Bij Intercarro staan we altijd voor je klaar, van voor de aankoop tot lang daarna. In de 6 Intercarro-showrooms heb je een overvloed aan keuze voor jouw parket. Onze interieurarchitecten en stijladviseurs begeleiden je persoonlijk naar de parketvloer die best aansluit past bij jouw (ver)bouwproject en verwachtingen.