Warme en unieke uitstraling

Parket is en blijft een topper onder de vloersoorten, en dat is niet alleen te danken aan de warme uitstraling die het natuurproduct te bieden heeft. Verkrijgbaar in allerlei natuurlijke tinten en kleurschakeringen, heeft parket een plaats in verschillende interieurstijlen. Elke parketsoort ziet er anders uit. Verschillen in de houttekening geven precies die uniciteit waarnaar de liefhebber op zoek is.

Verschillende houtsoorten

De houtsoort wordt niet alleen gekozen op basis van persoonlijke smaak, ook de bestemming van de parketvloeren kan een doorslaggevende factor zijn. Zo vereist een druk belopen ruimte als de woonkamer een hardere houtsoort dan een slaapkamer. Want hoe harder de houtsoort, hoe beter bestand is tegen eventuele beschadigingen.

Parket in de woning

Niets geeft zoveel warmte aan een living of slaapkamer als een houten vloer. Parket is ook uniek door de variatie van kleur en structuur. Parket laat de natuurlijke schoonheid van hout tot zijn recht komen. Wij bieden U ook keramische alternatieven waarbij de typische vorm en nerfstructuur van hout perfect wordt nagebootst.
Een massieve parketvloer wordt het best geïnstalleerd door vakmensen en vraagt meer aandacht voor het onderhoud. Laminaat is gemakkelijker in plaatsing en onderhoud.

Op zoek naar laminaat of parket? Bezoek onze toonzaal en ontdek met onze experts welke mogelijkheden er zijn!