TEGELLIJMEN, VLOERLIJMEN, VOEGMORTEL EN PARKETLIJMEN

PRB-lijmenIntercarro is een A-label in de tegelindustrie.
Steeds bezorgd om oplossingen te bieden voor de vele uitdagingen waarmee professionals in de bouw en doe-het-zelvers worden geconfronteerd, biedt Intercarro verschillende lijmen en afdichtingen voor tegels of vloeren. Met onze doordachte keuze voor PRB-lijmen voorzien we in onze primaire doelstelling om kwaliteitsproducten te leveren en onze klantenservice constant te verbeteren.

Intercarro is ook uiterst begaan met de gezondheid van haar klanten en gebruikers van haar produkten. Met PRB kiezen we voor tegel- en vloerlijmen die zo weinig mogelijk vluchtige organische stoffen uitstoten.
Daarenboven zijn alle poedervormige voegmortels als A + geclassificeerd en hebben de PRB cementloze pasta’s een A-rating.

Voor meer informatie over onze lijmen en andere oplossingen ontwikkeld door PRB bezoekt u onze toonzalen waar onze medewerkers klaar staan met technisch advies en/of gebruikt u het online aanvraagformulier om een gratis offerte en/of documentatie te ontvangen.

voor toonzaal Antwerpenvoor toonzaal Gentvoor toonzaal Knokkevoor toonzaal Wavervoor toonzaal Sint-Stevens-Woluwevoor toonzaal Groot-Bijgaarden[recaptcha]

GDPR* - Ik verklaar kennis te hebben genomen van en ga akkoord met de Privacy Policy van Intercarro. Ik geef U hierbij toestemming de hierboven ingevulde en verzonden gegevens mogelijks te verwerken voor commerciële doeleinden.

VERKRIJGBAAR IN ONZE TOONZALEN – PRB-tegellijmen en voegmortel

Kom langs in onze toonzalen en koop er jouw tegellijmen, voegmortel, vloer- en parketlijmen, enz…
Vraag er gratis technisch en professioneel advies aan onze medewerkers over onze toebehoren voor een perfecte installatie van onze vloer- en wandtegels.

Wist je dat ….
je ook OX-gereedschap kan aanschaffen in onze toonzalen? Meer info hierover op onze OX-tools pagina.

Zowel professionals in de bouw als doe-het-zelvers zijn welkom in de 6 toonzalen van Intercarro.
Onze deuren staan open, een afspraak hoeft dus niet…inspiratie voor de bekleding van uw vloeren en wanden gegarandeerd.
Vind hier jouw dichtstbijzijnde INTERCARRO TOONZAAL.