Op en top natuurlijk

Natuursteen is een verzamelnaam voor allerlei natuurlijke steensoorten zoals marmer, graniet, leisteen, enz… Natuursteen wordt wereldwijd gewonnen in steengroeven, waarna het product in gespecialiseerde fabrieken op maat versneden wordt. Doordat natuursteen een op en top natuurlijk product is, heeft elke tegel een uniek uitzicht. Elke tegel heeft dan ook een aparte structuur en/of kleurnuance, en dat is precies wat het typische karakter van de natuursteentegel bepaalt. Natuursteen is tijdloos en duurzaam materiaal dat verkrijgbaar is in allerlei kleurvariaties en structuren. Net deze eigenschap zorgt ervoor dat het materiaal een plaatsje vindt in allerlei interieurstijlen.

Elke natuursteen is uniek

Natuursteen kan perfect gebruikt worden als verharding in de tuin, tenminste als de juiste soort natuursteen gekozen werd. Als natuurlijk product is natuursteen uniek in haar vorm. Geen enkele terrastegel is identiek, lichte verschillen in kleurnuances of structuur zijn bijgevolg eerder regel dan uitzondering.

Natuursteen onderhouden

Heel belangrijk bij natuursteen is het onderhoud. Uiteraard krijgt u bij de keuze van uw natuursteen uitgebreid advies over het onderhoud ervan. Wij beschikken bovendien over een uitgebreid gamma reinigingsproducten.

Tegels voor binnen en buiten

Natuursteen kan afhankelijk van het type, de dikte en de afwerking binnen of buiten gelegd worden. Elke natuursteen krijgt een bepaalde code mee, die bepaalt waar u de steen kunt gebruiken. De afwerking, de slijtvastheid en de krasgevoeligheid spelen daarbij een belangrijke rol.

Op zoek naar natuursteen? Bezoek onze toonzaal en bekijk met onze experts welke mogelijkheden er zijn!