Vloer leggen of renoveren? Dit zijn dé tegeltrends in 2020!

Ben je uitgekeken op je vloer? Met een nieuwe zorg je in geen tijd voor een frisse wind in je woning. Vind je je weg niet in het uitgebreide aanbod? Wellicht kan je wel wat inspiratie gebruiken. Dit zijn volgens Intercarro, specialist in keramische vloer- en wandtegels, dé 7 tegeltrends in 2020 – welke ga jij in huis gebruiken?

 

1/ LUXUEUS MARMER

De marmerlook blijft ook in 2020 één van de populairste trends in de tegelwereld. De platen blijven groot en bestaan nu in nog meer kleurvarianten. De Marmerlook tovert elke badkamer om tot een ware Spa en brengt luxe in uw leefruimte.

 


2/ XXL en SPECIALE VORMEN

Nog steeds zijn extra grote keramische tegels prominent aanwezig. In alle formaten en in verschillende vormen zoals hexagon, vierkant en kubussen.


3/ DE WARME KOPER EN BRONZEN KLEURSCHAKERINGEN


4/ TERRAZZO

Deze nieuwigheid in 2019 blijft ook in 2020 prominent aanwezig in de interieurdesign.


5/ DE BETONLOOK

Wordt in 2020 nog beter, nog groter en nog uitgebreider.


6/ CEPPO

Haalt u graag de charme van natuursteen in huis? Maar liever met het gemakkelijk onderhoud van keramische tegels? Dan is de grijze Italiaanse kalksteen met keivormige gesteentefragmenten, aan een echte revival bezig in een keramische versie.


7/ VINTAGE PATRONEN

Gazzini bracht een mooie collectie vintage keramische patroontegels uit. Hou ze in de gaten, deze tegels breken in 2020 helemaal door.

Tegeltrends 2020

 

 
0 replies

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.