DE #1 VOOR VLOER- EN WANDTEGELS IN BELGIË

HOE INTERCARRO HET VERSCHIL MAAKT

  • Topkwaliteit tegen aantrekkelijke tarieven
  • Professionele begeleiding van A tot Z
  • Ruime voorraad
  • Grote, eigentijdse toonzalen
  • Stipte leveringen
  • Gedetailleerde offertes met referentie van de exacte fabriek
  • Uitgebreide stalenbibliotheek
  • Netwerk van professionals en verdelers
  • Toontuinen voor terrastegels

In onze toonzalen sta je er nooit alleen voor!

Een bezoek aan onze showrooms is de rit meer dan waard. En geen schrik! Wij zijn het gewoon dat onze bezoekers binnen wandelen met heel wat vragen over interieur en stijl. Welke zijn de recentste tegeltrends? Welke kleuren tegels zijn tijdloos en/of hype vandaag en passen bij mijn persoonlijkheid. Gaan we voor een rustiek, vintage of modern interieur?  Keramische tegels, natuursteen of mozaïek? Of toch liever parket of laminaat?

Alle interieurarchitecten en toonzaaladviseurs, die u in elk van de 6 vestigingen aantreft, hebben een grondige opleiding achter de rug. Ze zullen jou optimaal begeleiden naar de vloer- of wandtegels die het beste passen bij jouw project en budget. Ze trekken de nodige tijd uit voor technisch advies en brengen u in contact met een ervaren tegelzetter. Ook op esthetisch vlak geven ze meteen antwoord op al uw vragen.

Laat je door Intercarro inspireren en adviseren. Tegels zitten in ons DNA…

Intercarro, een ongeëvenaarde keuze aan keramische tegels, mozaïeken, natuursteen en parket

Intercarro Toonzalen

Wij houden van persoonlijk contact met onze klanten. Een uitgebreid netwerk van 6 hypermoderne showrooms zorgt ervoor dat er altijd een Intercarro in jouw buurt is.

Elke toonzaal bevat tientallen, regelmatig vernieuwde, stijldemonstraties die, elk op zich, een bron van inspiratie vormen voor zowel jouw binnen- als buitentegels.

Zowel bouwprofessionals als particuliere bezoekers laten zich in onze showrooms inspireren met stijlideeën voor vloeren en wanden.
Om het even welk stijl je wil realiseren (Scandi, modern, rustiek, vintage, eclectisch,…), je kan ze in onze toonzalen allemaal ontdekken.

Het stijladvies van onze interieur designers krijg je er gratis bij. Ze staan steeds voor je klaar en demonstreren de recentste tegeltrends  en oplossingen in vloer- en wandbekleding binnen ieders budget.

Een bezoek aan onze 6 INTERCARRO toonzalen zal je zeker inspireren en is de verplaatsing meer dan waard.

Onze deuren staan open, je bent van harte welkom!

Ontdek hier onze showrooms en locaties.


Vakkundig advies op maat

Duurzame gevelmaterialen

Elk bouwproject is pas echt geslaagd mits een plaatsing van de materialen en afwerking volgens de regels van de kunst. Decennia lang bouwde Intercarro aan zijn product- en materiaalkennis voor tegels, natuursteen en parket. Net die expertise, die we graag met u delen, vormt voor onze klanten een sterke toegevoegde waarde en een garantie voor een prachtig eindresultaat. Aarzel dus niet om ons te vragen om advies, we zien het als één van onze kerntaken.

Contacteer ons hier, wij staan u graag te woord. 

ACTUA - MOZAÏEKTEGELS KENNEN EEN STERKE REVIVAL

Via Platten | Batibouw | Mozaïektegels

VIA PLATTEN geeft met nieuwe, frisse patronen en kleuren een heuse boost aan mozaïektegels. Deze prachtige motieven zijn weer hip en worden volop geplaatst in trendy restaurants en poshy shops. Ontdek ze nu op BATIBOUW (hal 6, stand 225) of lees er meer over in onze BLOG.

TOPIC VAN DE WEEK

Met mozaïektegels terug naar de vintage-look in de keuken? Waarom niet?

Vroeger was alles beter? Helemaal niet. Zo zien we, bij zowel renovatie als nieuwbouw van een keuken, een herop flakkerend verlangen naar de nostalgische kleurrijke keukenontwerpen van de jaren 70 en 80. We denken hierbij aan een vintage-look, met Formica-keukenmeubilair, oude vintage accessoires en behang met geometrische en opulente bloemenmotieven.

Ook voor (spatwand)tegels is de retro-look weer helemaal in de picture. De voorkeur voor vintage tegels in de keuken wordt niet enkel ingegeven door het onderhoudsgemak maar ook door de bijna ongelimiteerde mogelijkheden om ze te combineren met andere tegels. Zo gaan vintage tegels in de keuken perfect samen met eigentijdse XL-tegels, keramische tegels met diverse nuances, houtimitatie tegels, betontegels en zelfs laminaatvloeren.

Zo kan je bijvoorbeeld voor opteren om jouw muren, in een typisch jaren 80, sinaasappeloranje te bekleden, gecombineerd met eigentijds meubilair en kleurrijke mozaïek wandtegels. Of, jouw keukeneiland bekleden met opvallende betontegels om het extra te accentueren…

Je hoort wel eens dat de flair van weleer verdwenen is in moderne interieurs. Met de juiste vintage tegels van bij Intercarro geef je jouw keuken dat bijzonder cachet en die warme feel weer helemaal terug.

Wens je extra advies bij de keuze van jouw tegels? Stel dan hier je vragen aan een professioneel adviseur bij Intercarro.



INTERCARRO in (Duinen)zee met SKYLINE EUROPE

– Floors & Walls by Intercarro –


Ontdek HIER alles over de vloer- en wandbekleding van Intercarro in 103 assistentiewoningen en 60 rust- en verzorgingskamers van Residenties DUINENZEE in De Panne.

Terrastegels


NU bij INTERCARRO 


Ceramica Fioranese Marmorea

Een prachtige nieuwe collectie met zachte tonen en subtiel aderpatroon geven elke vloer of muur een eigentijdse luxueuze marmer uitstraling. Deze tegels hebben alles om een absolute topper in ons gamma te worden. Kom ze nu bekijken in onze toonzalen en vraag een vrijblijvende offerte op maat.

Keramische tegels


TREE – Voor parketvloeren met karakter

Niets heeft zoveel charme en sfeer als echt hout. Kom langs op Batibouw en maak kennis met deze nieuwe TREE-collectie. Een authentiek parket van Intercarro met unieke oppervlakte-effecten.

Parket slaapkamer

Je ziet altijd meer in onze toonzalen dan op onze website.
Maak hier een afspraak met ons verkoopsteam…

Waarom? De keuze bij Intercarro is enorm en de combinatiemogelijkheden oneindig.
Niettegenstaande onze 6 toonzalen vrij toegankelijk zijn, is het altijd fijn als één van onze adviseurs jou persoonlijk kan begroeten en begeleiden naar de beste keuze voor jouw project.
Plan hier een afspraak en maak van je bezoek een ware beleving…

voor toonzaal Antwerpenvoor toonzaal Gentvoor toonzaal Knokkevoor toonzaal Wavervoor toonzaal Sint-Stevens-Woluwevoor toonzaal Groot-Bijgaarden



[recaptcha]

GDPR* - Ik verklaar kennis te hebben genomen van en ga akkoord met de Privacy Policy van Intercarro. Ik geef U hierbij toestemming de hierboven ingevulde en verzonden gegevens mogelijks te verwerken voor commerciële doeleinden.

Onze nieuwste berichten

Note

This is a notification of some sort.