Ons handelsmerk: kwaliteit eerst!

Een vloer of wand bekleden, dat is keuzes maken: tegels, parket of laminaat, lichte tinten of donkere tinten, metro- of mozaïektegels,… Onze toonzaalexperts helpen u op weg om uit het ruime aanbod net die keuzes te maken die uw interieur uniek maken. Maar een goeie keuze is nog maar het begin. De uitstraling van uw wand- en vloerbekleding hangt immers in grote mate af van de intrinsieke kwaliteit van de materialen. En laat dat nu net de specialiteit zijn van Intercarro. Al onze materialen worden onderworpen aan de  strengste eisen op het vlak van kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en esthetiek. Wat uw budget ook is, met tegels, parket of laminaat van Intercarro haalt u klasse in huis.

Keramische tegels

Bij Intercarro kunt u terecht voor alle soorten tegels. We werken daarbij alleen met topmerken, omdat uw woning kwalitatieve wand- en vloerbekleding verdient.

Mozaïektegels

Ons onbeperkt kleuren- en materialenaanbod houdt al uw opties open. Van traditionele muren over keukenwanden tot zwembadranden, mozaïektegels zijn nog steeds heel trendy.

Kliklaminaat

De kwaliteit van kliklaminaat onderging de voorbije jaren een ware transformatie. Dit duurzaam materiaal moet qua look, feel en onderhoudsgemak in niks meer onder doen.

PARKET

Parket is tijdloze klasse. De rustieke uitstraling en prachtige nuances van diverse houtsoorten maken van parket een eeuwige voltreffer.

NATUURSTEEN

Graniet, Belgische hardsteen, leisteen,…ze zijn een ware lust voor het oog. Intercarro biedt ze aan in diverse formaten en kleuren.

Outdoor tegels

De buitentegels van Intercarro geven uw woning een extra cachet en beantwoorden aan dezelfde kwaliteitsvereisten als onze andere binnentegels.

Materialen met persoonlijkheid

Alle materialen in ons aanbod hebben specifieke eigenschappen op het vlak van plaatsing, comfortonderhoud en uitstraling. Kom ze met uw eigen ogen ontdekken in onze toonzalen en vraag de nodige raad aan onze interieurarchitecten en toonzaaladviseurs. Zij zullen u met plezier verder helpen!

Laatste nieuwe blogartikels