Hoogwaardige materialen: ons handelsmerk

Een vloer of wand bekleden, dat is keuzes maken: tegels, parket of laminaat, lichte tinten of donkere tinten, metro- of mozaïektegels,… Onze toonzaalexperts helpen u op weg om uit het ruime aanbod net die keuzes te maken die uw interieur uniek maken. Maar een goeie keuze is nog maar het begin. De uitstraling van uw wand- en vloerbekleding hangt immers in grote mate af van de intrinsieke kwaliteit van de materialen. En laat dat nu net de specialiteit zijn van Intercarro. Al onze materialen worden onderworpen aan de  strengste eisen op het vlak van kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en esthetiek. Wat uw budget ook is, met tegels, parket of laminaat van Intercarro haalt u klasse in huis.

Materialen met persoonlijkheid

Alle materialen in ons aanbod hebben specifieke eigenschappen op het vlak van plaatsing, comfortonderhoud en uitstraling. Kom ze met uw eigen ogen ontdekken in onze toonzalen en vraag de nodige raad aan onze interieurarchitecten en toonzaaladviseurs. Zij zullen u met plezier verder helpen!

Hoogwaardige tegels

Buitenbetegeling, keramische tegels of mozaïek tegels: bij Intercarro kunt u terecht voor alle soorten tegels. We werken daarbij alleen met topmerken, omdat uw woning kwalitatieve wand- en vloerbekleding verdient. Kwaliteit, een aantrekkelijke prijs en professioneel advies gaan daarbij hand in hand.

Hoogwaardig parket en laminaat

Parket en laminaat zijn populaire vloerbedekkingen met een ijzersterk imago. Dankzij de vele verschillende tinten en kleurschakeringen hebben ze hun plaats in verschillende interieurstijlen.

Hoogwaardige natuursteen

Natuursteen is een verzamelnaam voor natuurlijke steensoorten als marmer, graniet en leisteen. Het is een op en top natuurlijk product, waardoor elke tegel een aparte structuur of kleurnuance heeft.

Laatste nieuwe blogartikels