Gevelbekleding vergt vakmanschap

Het interieur van uw woning mag dan nog zo strak en modern zijn ingericht, op straat is alleen de gevel te zien. De gevel bepaalt het uitzicht van uw huis en maakt het totaalplaatje helemaal af. Het is dan ook cruciaal dat de bekleding van uw gevel het resultaat is van een doordachte keuze. Raadpleeg daarom zeker onze interieurspecialisten. Met hun jarenlange ervaring zullen zij ongetwijfeld de juiste tips geven om de look-and-feel van uw gevel perfect te doen aansluiten bij uw persoonlijke smaak en de rest van uw interieur.

Enorme waaier aan gevelafwerkingen

Intercarro heeft alles in huis om van uw gevel een parel in het straatbeeld te maken. Onze gevelmaterialen gaan van eenvoudige natuursteen tot breuksteen, keramische tegels en tal van andere materialen die uw woning uniek maken. Onze interieurarchitecten zullen bij hun advies rekening houden met uw budget en uw persoonlijke voorkeuren.

Duurzame topkwaliteit

In België is het vaak regenachtig en koud, en dat betekent dat uw gevel het vaak hard te verduren krijgt. Het aanbod van Intercarro bestaat daarom alleen uit duurzame en weerbare gevelmaterialen, die stevigheid koppelen aan esthetiek. Intercarro werkt alleen samen met topmerken die meermaals bewezen hebben dat hun materialen aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen.

Beste tegels voor inloopdouche