KEUKENTEGELS I Vlekbestendig, WATERAFSTOTEND en HYGIËNISCH

Intercarro biedt het breedste scala aan onderhoudsvriendelijke wandtegels voor uw spatwand en duurzame vloertegels voor uw keuken tegen aantrekkelijke prijzen. Onze showrooms bevatten tal van demostanden die u wegwijs maken in de diverse collecties tegels voor zowel de rustieke keuken als de hypermoderne design keuken.

Bij Intercarro kan je, op basis van het advies van een interieurarchitect, de vloertegels, wandtegels, mozaïektegels, zelliges of metrotegels kopen die het best bij uw keukendesign passen of een selectie maken uit de recentste interieurtrends.

Wij zijn ervan overtuigd dat een bezoek aan één van onze Intercarro toonzalen u ongetwijfeld zal inspireren en leiden naar de perfecte kleuren en tegelpatronen binnen uw budget.

Niet voor niks beschouwen bouwondernemingen, architecten en interieurdesigners Intercarro als dé referentie voor kwaliteitstegels. Ze doen dan ook regelmatig beroep op de know how en expertise van onze interieuradviseurs voor hun vloer- en muurtegels bij zowel nieuwbouw als renovatie van een keuken.

Er is altijd een Intercarro showroom in jouw buurt.