Gaat u binnenkort uw badkamer renoveren? Dan moet u heel wat beslissingen nemen. Of u gaat voor een nieuwe look, of er structurele veranderingen zullen gebeuren, met welke materialen u gaat bouwen, voor welke afwerking u gaat … U doet er goed aan een keertje langs te lopen bij Intercarro voor geschikte badkamertegels. In ons uitgebreide aanbod vocht- en waterbestendige tegels vindt u gegarandeerd wat u zoekt, welke stijl en welk formaat u ook verkiest.

Een geslaagde badkamerrenovatie

Bij Intercarro koopt u altijd kwaliteit, dat spreekt voor zich, maar met deze tips en tricks houdt u het best rekening bij het kiezen van badkamertegels voor uw badkamerrenovatie:

  • Vloertegels met een sterke glazuurlaag gaan langer mee.
  • Kwaliteit is belangrijk, maar kleur, design en formaat zijn dat evenzeer.
  • Neem een plan van uw badkamer mee. Dat zal u helpen om meteen de juiste hoeveelheid tegels te kopen. Achteraf losse tegels bijkopen is een dure zaak.
  • Standaardtegels zijn goedkoper, terwijl duurdere materialen doorgaans meer uitstraling bieden.

Vergeet de slipweerstand niet!

Uw badkamer renoveren, dat doe u het best van de eerste keer goed. Het spreekt voor zich dat u in de eerste plaats kiest voor water- en vochtbestendige tegels. Dat scheelt al heel wat in onderhoud. Verder gaat u ook het best voor tegels met een hoge slipweerstand. Aan de R-waarde ziet u in welke mate tegels hieraan voldoen. Hoe hoger de waarde, hoe minder kans op pijnlijke valpartijen en ‘slippertjes’.

Uw badkamerrenovatie begint bij Intercarro

Zo ziet u maar: een geslaagde badkamerrenovatie begint bij Intercarro. Dankzij onze medewerkers hoeft u trouwens helemaal niet te verdwalen in ons uitgebreide aanbod badkamertegels. Zij zijn namelijk perfect op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in tegelland en loodsen je met veel plezier doorheen het keuzeproces. Bovendien brengen ze u in contact met ervaren tegelzetters. Kom snel de mogelijkheden ontdekken!