Als u badkamertegels wil kopen, moet uw eerste stop absoluut een tegeltoonzaal van Intercarro zijn. In ons uitgebreide assortiment vindt u heel wat vocht- en waterbestendige tegels voor uw badkamer, in alle denkbare stijlen en formaten, zodat u er gegarandeerd vindt die uw badkamer naar een hoger niveau tillen. En dat mag ook wel. Uw badkamer is in feite uw ‘achter de schermen’ waar u helemaal tot rust kan komen na een lange werkdag. Bovendien verliest u het liefst natuurlijk ook niet te veel tijd met de schoonmaak van uw badkamer. Kom snel de mogelijkheden ontdekken!

Zo kiest u badkamertegels

Weet u al wat u zoekt of net helemaal niet? In beide gevallen bent u bij Intercarro aan het juiste adres. De onderstaande tips en tricks houdt u het best in acht als u van plan bent om badkamertegels te kopen:

  • Kies vloertegels met een sterke glazuurlaag. Zo heeft u minder kans op slijtage en gaan uw tegels langer mee.
  • Hou rekening met soorten en modellen. Tegels bepalen in grote mate de uitstraling van uw badkamer. Kies dus voor kwaliteit. Ook de kleur, het design en het formaat van uw tegels spelen een bepalende rol. Grote badkamertegels doen uw badkamer groter lijken, terwijl mozaïektegels dan weer veel gezelliger aanvoelen.
  • Hoeveel badkamertegels heeft u nodig? Losse tegels zijn doorgaans duurder dan wanneer u een grote hoeveelheid koopt. Van de eerste keer juist rekenen bespaart u mogelijk heel wat geld!
  • Het materiaal dat u kiest. Gaat u voor standaardtegels of voor duurdere materialen zoals natuursteen, aluminium, kurk of hout?

Hou de slipweerstand in de gaten

Badkamertegels moeten water- en vochtbestendig zijn, dat spreekt voor zich. Maar ook de slipweerstand is een factor in uw badkamer. Een grotere vochtigheid verhoogt ook meteen het risico op pijnlijke valpartijen. U kiest het best voor tegels met een hoge R-waarde. Hoe hoger deze waarde, hoe minder kans op ‘slippertjes’.

Badkamertegels kopen bij Intercarro

Badkamertegels kopen, dat doet u bij Intercarro. Aarzel dus niet om een van onze toonzalen te bezoeken. Onze tegelexperts zijn perfect op de hoogte van het reilen en zeilen in tegelland en nemen graag de tijd om u technisch advies te geven en u door het keuzeproces te loodsen. Ze brengen u trouwens ook in contact met ervaren tegelzetters, zodat u van a tot z gerust bent!