Aangezien we dagelijks veel tijd in de badkamer spenderen en we er ook komen om te ontspannen, is het belangrijk dat een badkamer rust uitstraalt. Een van de belangrijkste criteria om een rustgevende uitstraling te integreren, is de keuze van je tegels. Intercarro heeft verschillende soorten badkamertegels ter beschikking, die je bovendien kunt kopen in Antwerpen. Wij lichten alvast de belangrijkste badkamertegels toe en de vereisten ervan.

Keramische tegels in combinatie met vloerverwarming

Mozaïektegels worden door velen gezien als een synoniem voor badkamertegels, maar er zijn ook nog andere vloerbedekkingsmogelijkheden. Zo zijn keramische tegels uitermate geschikt voor je badkamer en worden ze in alle interieurs toegepast. Ze zijn stevig en vereisen weinig onderhoud, wat een groot voordeel is bij dagelijks gebruik. Wil je vloerverwarming in je badkamer? Ook dat vormt geen probleem bij een keramische tegelvloer.

badkamertegels kopen in Antwerpen

Kies voor grote tegels

Heb je een kleine badkamer? Kies dan voor grote tegels. Ze zijn niet alleen trendy, maar ze laten je badkamer ook groter lijken. Bij Intercarro heb je de keuze uit verschillende prints, waardoor er voor iedereen wat wils is!

badkamertegels kopen in Antwerpen keramiek

Faiencetegels: geschikt voor elke woninglook

Faiencetegels zijn een soort keramische tegels, maar ze zijn bedekt met een emaillaagje. Daardoor zien ze eruit als porselein. Deze tegels zijn in tegenstelling tot mozaïek of keramische tegels enkel geschikt om je wand mee te bekleden. Door de glanzende uitstraling van de tegels passen ze zowel bij klassieke, retro als moderne woningen.

Badkamertegels: koop ze in Antwerpen

Ben je op zoek naar de geschikte badkamertegels? Bij Intercarro kun je verschillende soorten kopen: van mozaïek tot keramische tegels. Bovendien garanderen wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zorgen we ervoor dat je optimaal kunt genieten van je badkamer. Heb je je keuze gemaakt? Rep je dan naar onze toonzaal in Antwerpen of neem contact op met ons.

Kom eens langs in onze toonzaal