Omdat tegels zo in trek zijn vanwege hun veelzijdigheid en onderhoudsvriendelijkheid, is het aanbod ontzettend uitgebreid. Dat maakt de keuze er echter niet eenvoudiger op. Er zijn zoveel kleuren, materialen en formaten dat kiezen al snel een hele opgave wordt. Gelukkig kan u terecht in de toonzaal van Intercarro in Groot-Bijgaarden, waar onze specialisten u graag begeleiden bij uw zoektocht naar de perfecte vloer- of wandtegels.

Tegels in Groot-Bijgaarden: inspiratie voor iedereen

De perfecte tegels vinden: het is een zoektocht die u best voert in een ruime toonzaal. Kom daarom zeker een kijkje nemen in de Intercarro toonzaal in Groot-Bijgaarden. Of u nu al een concreet idee heeft of net niet, in onze toonzaal vindt u gegarandeerd de tegels die uw interieur naar een hoger niveau tillen. Houd bij de keuze van een tegel trouwens zeker rekening met deze belangrijke aspecten:

  • Zoekt u een vloertegel of een wandtegel? En welk materiaal draagt uw voorkeur? Keramische vloertegels zijn bijvoorbeeld erg onderhoudsvriendelijk, terwijl natuursteen extra onderhoudsmaatregelen vereist.
  • Naar welk formaat bent u op zoek? Wist u trouwens dat grotere tegels gebruikt kunnen worden om de kamer een ruimere of net compactere uitstraling te geven?
  • Bent u op zoek naar tegels met specifieke eigenschappen, zoals bijvoorbeeld krasvrije tegels of antisliptegels? Vooral terras- en badkamertegels kunnen maar beter antislip zijn vanwege condens en water op de vloer.
  • Welke kleur past het beste in uw interieur?

Begint uw hoofd al te tollen? Daar is helemaal geen reden toe! In onze tegeltoonzaal in Groot-Bijgaarden loodsen onze tegelexperts u door het hele keuzeproces. De ideale tegel kiezen was nooit eenvoudiger!

Tegeltrends en mogelijkheden

Tegels zijn al lang niet meer enkel geschikt voor badkamers en keukens. Tegenwoordig worden tegels gebruikt in alle ruimtes, tot woonkamers en slaapkamers toe. Ook wandtegels zijn aan een echte revival bezig. Door deze evoluties is het aanbod aan tegels exponentieel gegroeid, waardoor het een hele uitdaging is om de perfecte tegels voor uw interieur te vinden. Bovendien is het combineren van tegels ondertussen bijna uitgegroeid tot een wetenschap. In de Intercarro toonzaal in Groot-Bijgaarden kan u alle mogelijkheden en laatste nieuwe trends ontdekken!

Tegels ontdekken in Groot-Bijgaarden

Bent u op zoek naar tegels in Groot-Bijgaarden? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen in onze toonzaal. De professionals van Intercarro staan u graag bij met gepersonaliseerd advies opdat u met de gerichte informatie een uitstekende keuze kunt maken.