Het aanbod aan tegels is enorm uitgebreid. Het is daardoor helemaal niet eenvoudig om hier wijs uit te raken en de juiste keuze te maken. Er zijn zoveel kleuren, materialen en formaten dat kiezen immers al snel onbegonnen werk lijkt. Daarom helpt Intercarro iedereen die tegels wil kopen. U bent van harte welkom in de Intercarro toonzaal in Hasselt, waar onze specialisten u bijstaan met professioneel advies om uw zoektocht naar de perfecte vloer-of wandtegels te vergemakkelijken.

Tegels kopen bij Intercarro in Hasselt: voor ieder wat wils

De perfecte tegels vinden, dat doet u het best in een ruime toonzaal waar u zich een duidelijk beeld kan vormen van de mogelijkheden. Daarom loont het zeker de moeite om eens binnen te springen in de Intercarro toonzaal in Hasselt. Hebt u al een concreet idee? Of nog helemaal niet? In onze toonzaal kan u alle mogelijkheden naast elkaar bekijken en zo de tegels kiezen die uw interieur naar een hoger niveau tillen. Hiermee dient u zeker rekening te houden:

  • Zoekt u een vloertegel of een wandtegel? En welk materiaal krijgt uw voorkeur? Keramische vloertegels zijn bijvoorbeeld erg onderhoudsvriendelijk, terwijl natuursteen extra onderhoudsmaatregelen vereist.
  • Naar welk formaat bent u op zoek? Wist u trouwens dat grote tegels gebruikt kunnen worden om de kamer een ruimere of net compactere uitstraling te geven?
  • Bent u op zoek naar tegels met specifieke eigenschappen, zoals bijvoorbeeld krasvrije tegels of antisliptegels? Vooral terras- en badkamertegels kunnen maar beter antislip zijn vanwege condens en water op de vloer.
  • Welke kleur past het beste in uw interieur?

Ziet u door de bomen het bos al niet meer? Helemaal geen reden toe.

In onze tegeltoonzaal in Hasselt staan de Intercarro tegelexperts u graag bij met professioneel advies zodat het keuzeproces een eitje wordt. De perfecte tegels kiezen was nooit eenvoudiger!

De laatste nieuwe tegeltrends ontdekken

De tijden dat tegels enkel gebruikt werden in badkamers en keukens, liggen al even achter ons. Tegenwoordig worden tegels gebruikt in alle ruimtes, waaronder bijvoorbeeld woonkamers en slaapkamers. Maar dat is niet de enige evolutie. Ook wandtegels zijn opnieuw aan een stevige opmars bezig. Dankzij deze trends is het tegelaanbod uit zijn voegen gebarsten, waardoor het een hele uitdaging is om de perfecte tegels voor uw interieur te vinden. Bovendien ligt het combineren van tegels niet voor de hand, waardoor professioneel advies geen overbodig luxe is. In de Intercarro toonzaal in Hasselt kan u alle mogelijkheden en uiteraard de laatste nieuwe trends ontdekken!

Professioneel tegeladvies inwinnen

Wil u tegels kopen in Hasselt? Aarzel dan niet om een keertje binnen te springen in de toonzaal van Intercarro. Onze tegelexperts beantwoorden graag al uw vragen met advies op maat. Zo bent u gewapend met de juiste informatie om een uitstekende keuze te maken.