Bent u op zoek naar vloertegels in Antwerpen, maar weet u niet goed waar te beginnen? In de tegeltoonzaal van Intercarro vindt u alles wat u zoekt! Onze tegelexperts maken u met veel plezier wegwijs in het aanbod, zodat u niet langer uw hoofd moet breken over afmetingen, formaten, kleuren, diktes en materialen. Vloertegels kopen in Antwerpen was nooit eenvoudiger.

Wie vloertegels zoekt, moet bij Intercarro zijn!

In het tegelaanbod van Intercarro vindt u echt alles. Badkamers, keukens, woonkamers, terrassen … voor elke ruimte en elk oppervlak kan u bij ons terecht. Laat u inspireren door het uitgebreide aanbod aan wand- en vloertegels, keramische tegels, mozaïektegels voor keukens en badkamers en slijtvaste terrastegels. Allemaal onder één dak.

Hoe kies je de perfecte vloertegels?

Vloertegels kopen is niet eenvoudig. Er zijn heel wat factoren waarmee u rekening moet houden. Onze tegeltoonzaal in Antwerpen is dé plek bij uitstek om inspiratie op te doen en ideeën tot leven te wekken. Huiswerk dat u op voorhand kan maken:

  • Bent u op zoek naar duurzame en onderhoudsvriendelijke tegels? Of primeert uitstraling, al dan niet ten koste van extra onderhoud?
  • Moeten uw tegels uw interieur groter of net compacter doen lijken?
  • Bent u op zoek naar tegels voor uw terras of badkamer? Dan doet u er goed aan om tegels met een hoge slipweerstand te kiezen.

Win tegeladvies in bij Intercarro in Antwerpen

Wie vloertegels koopt bij Intercarro, weet dat hij kwaliteit in huis haalt. Onze tegelexperts zijn dan ook perfecte op de hoogte van de laatste nieuwe tegeltrends, het veelvoud aan mogelijkheden en de ins en outs van het tegelaanbod. Zo maakt u altijd de juiste keuze!