Vloertegels kiezen: de moed zinkt u waarschijnlijk al in de schoenen bij de gedachte alleen. Waar moet u beginnen? Het aanbod is namelijk erg uitgebreid, waardoor kiezen al een hele opgave is.  Bovendien zijn er heel wat functionele aspecten die vaak veel keuzestress veroorzaken. De afmetingen van de vloertegels, om iets te noemen, maar ook het formaat, de kleur, de dikte en het materiaal zijn bepalend voor de look en feel van uw interieur. Wilt u vloertegels kopen in Groot-Bijgaarden? Dan moet u zeker een keertje binnenspringen bij de Intercarro toonzaal in Groot-Bijgaarden! Onze tegelspecialisten staan u graag bij in uw zoektocht naar de perfecte vloertegel.

Uw zoektocht naar vloertegels begint bij Intercarro

Tegelinspiratie vindt u maar op één plek: een ruime en uitgebreide toonzaal waar u wegwijs kan geraken in het enorme aanbod aan vloertegels. Of u nu op zoek bent naar vloertegels voor uw badkamer, keuken, woonkamer of terras, bij Intercarro in Groot-Bijgaarden kan u steeds terecht voor inspiratie. U vindt er een uitgebreid assortiment aan:

  • Wand- en vloertegels
  • Duurzame keramische tegels met een ongeziene slijtweerstand
  • Mozaïektegels voor keukens en badkamers
  • Slijtvaste terrastegels
  • Natuursteen: marmer, leisteen, graniet enz.

Vloertegels kopen: enkele tips & tricks

Als u op zoek bent naar vloertegels, moet u zeker een bezoek brengen aan de toonzaal van Intercarro. Of u nu al een concreet idee heeft of net helemaal niet, onze toonzaal is de uitgelezen plek om ideeën en inspiratie op te doen, uw huidige ideeën tot leven te brengen enz. In de toonzaal van Intercarro in Groot-Bijgaarden ziet u vloertegels in alle mogelijke soorten en maten, zodat u de mogelijkheden voor uzelf op een rijtje kan zetten en vervolgens de perfecte keuze kan maken.

Waarmee dient u rekening te houden bij de keuze van uw vloertegels?

  • Welk materiaal draagt uw voorkeur? Keramische vloertegels zijn aan een stevige opmars bezig vanwege hun duurzaamheid, slijtweerstand en onderhoudsvriendelijkheid. De porositeit van natuursteen (zoals onder meer leisteen, marmer en graniet) vraagt dan weer extra onderhoudsmaatregelen.
  • De grootte van uw tegels doet uw interieur ruimer of compacter lijken. De grootte en het formaat van de tegels die u kiest, hebben dus een rechtstreeks effect op de ‘ruimtelijkheid’ van uw woning.
  • Ook de slipweerstand is een factor, zeker voor terras- en badkamertegels. Deze krijgen immers vaak met vocht te maken. Houd hierbij steeds de R-waarde (hoe hoger, hoe minder kans op slippen) nauwkeurig in de gaten en ga op zoek naar vloertegels met een slipweerstand van minstens 11.

Kom informatie inwinnen bij Intercarro in Groot-Bijgaarden

Wil u vloertegels kopen in Groot-Bijgaarden? Dan moet u zeker een keertje de Intercarro toonzaal bezocht hebben. Onze tegelexperts informeren u er graag over de laatste trends, de mogelijkheden en de ins en outs van het tegelaanbod. Dankzij hun professioneel advies kan u met een gerust hart een uitstekende keuze maken!

Add Content here