Breekt het angstzweet u al lichtjes uit als u zelfs maar denkt aan vloertegels kopen? We geven het grif toe: het tegelaanbod is inderdaad dermate uitgebreid dat kiezen moeilijk is. Bovendien zijn er ook heel wat functionele aspecten waarmee u rekening dient te houden, zoals onder meer de afmetingen, de kleur, de dikte en het materiaal. Deze eigenschappen zijn immers doorslaggevend voor de uiteindelijke look en feel van uw interieur. Wilt u vloertegels kopen in Hasselt? Spring dan zeker eens binnen in de toonzaal van Intercarro in Hasselt. Onze tegelexperts helpen u graag bij het vinden van de perfecte vloertegel!

De perfecte vloertegels kopen bij Intercarro

De toonzaal van Intercarro is dé plaats om tegelinspiratie op te doen. Bent u op zoek naar vloertegels voor uw badkamer, keuken, woonkamer of terras in de regio Hasselt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze toonzaal in Hasselt vindt u een uitgebreid assortiment aan:

  • Wand- en vloertegels
  • Duurzame keramische tegels met een ongeziene slijtweerstand
  • Mozaïektegels voor keukens en badkamers
  • Slijtvaste terrastegels
  • Natuursteen: marmer, leisteen, graniet enz.

Vloertegels kopen: waarmee rekening houden?

Een toonzaal bezoeken is een onmisbare stap als u op zoek bent naar een tegel. Of u nu al een concreet idee hebt of net helemaal niet, het is steeds aangewezen om in een toonzaal uw ideeën af te toetsen aan de mogelijkheden, geïnspireerd te raken, nieuwe trends te ontdekken… In de toonzaal van Intercarro in Haselt ontdekt u dan ook vloertegels in alle mogelijke soorten en maten. Zo kan u zich een duidelijk beeld vormen van de mogelijkheden en op een geïnformeerde manier een keuze maken.

Waarmee u rekening dient te houden bij de keuze van uw vloertegels?

  • Welk materiaal draagt uw voorkeur? Keramische vloertegels zijn aan een stevige opmars bezig vanwege hun duurzaamheid, slijtweerstand en onderhoudsvriendelijkheid. De porositeit van natuursteen (zoals onder meer leisteen, marmer en graniet) vraagt dan weer extra onderhoudsmaatregelen.
  • De grootte van uw tegels doet uw interieur ruimer of compacter lijken. De grootte en het formaat van de tegels die u kiest, hebben dus een rechtstreeks effect op de ‘ruimtelijkheid’ van uw woning.
  • Ook de slipweerstand is een factor, zeker voor terras- en badkamertegels. Deze krijgen immers vaak met vocht te maken. Houd hierbij steds de R-waarde (hoe hoger, hoe minder kans op slippen) nauwkeurig in de gaten en ga op zoek naar vloertegels met een slipweerstand van minstens 11.

Laat u informeren bij Intercarro in Hasselt

Wil u vloertegels kopen in Hasselt? Spring dan zeker eens binnen in de toonzaal van Intercarro. Onze professionals begeleiden u graag in uw zoektocht naar de perfecte vloertegel. Dankzij hun advies op maat kan u op een gerichte manier een uitstekende keuze maken.