Vloertegels kopen is vaak een hele opgave. Het aanbod is bijvoorbeeld erg uitgebreid, waardoor het moeilijk kiezen is, en er zijn natuurlijk ook heel wat functionele aspecten waarmee u rekening dient te houden. De afmetingen, het formaat, de kleur, de dikte en het materiaal zijn slechts enkele van de eigenschappen van tegels die doorslaggevend zijn voor de look en feel van uw interieur. Wilt u vloertegels kopen in Waver? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in de Intercarro toonzaal in Waver. Onze tegelspecialisten begeleiden u graag bij de keuze van de perfecte vloertegel!

Vloertegels kopen: uw zoektocht start bij Intercarro

Voor tegelinspiratie moet u in een ruime en uitgebreide toonzaal zijn! Bent u op zoek naar vloertegels voor uw badkamer, keuken, woonkamer of terras in de regio Waver? Dan bent u bij Intercarro aan het juiste adres. In onze toonzaal in Waver vindt u een erg uitgebreid assortiment aan:

  • Wand- en vloertegels
  • Duurzame keramische tegels met een ongeziene slijtweerstand
  • Mozaïektegels voor keukens en badkamers
  • Slijtvaste terrastegels
  • Natuursteen: marmer, leisteen, graniet enz.

Waarop letten bij het kopen van vloertegels?

Een toonzaal bezoeken is een onontbeerlijke stap in de zoektocht naar een tegel. Hebt u al een concreet idee? Of net helemaal niet? In beide gevallen is het aangewezen om in een toonzaal uw ideeën af te toetsen aan de mogelijkheden, geïnspireerd te raken, nieuwtjes te ontdekken… In de Intercarro toonzaal in Waver kan u vloertegels ontdekken in alle mogelijke soorten en maten, zodat u zich een duidelijk beeld kan vormen van de verschillende mogelijkheden.

Waarmee u rekening dient te houden bij de keuze van uw vloertegels:

  • Welk materiaal draagt uw voorkeur? Keramische vloertegels zijn aan een stevige opmars bezig vanwege hun duurzaamheid, slijtweerstand en onderhoudsvriendelijkheid. De porositeit van natuursteen (zoals onder meer leisteen, marmer en graniet) vraagt dan weer extra onderhoudsmaatregelen.
  • De grootte van uw tegels doet uw interieur ruimer of compacter lijken. De grootte en het formaat van de tegels die u kiest, hebben dus een rechtstreeks effect op de ‘ruimtelijkheid’ van uw woning.
  • Ook de slipweerstand is een factor, zeker voor terras- en badkamertegels. Deze krijgen immers vaak met vocht te maken. Houd hierbij steds de R-waarde (hoe hoger, hoe minder kans op slippen) nauwkeurig in de gaten en ga op zoek naar vloertegels met een slipweerstand van minstens 11.

Professioneel advies bij Intercarro in Waver

Bent u op zoek naar vloertegels in Waver? Aarzel dan niet om een kijkje te komen nemen in onze toonzaal. De professionals van Intercarro staan u graag bij met gepersonaliseerd advies, zodat u dankzij gerichte informatie een uitstekende keuze kunt maken.