Wil je tegels kopen in Kontich om je keuken, woon- of badkamer in te richten? Dan heb je verschillende keuzemogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit natuursteen, mozaïek of keramische tegels. Hier alvast een overzicht van de voordelen van de verschillende tegelsoorten.

Tegels uit natuursteen: een natuurlijke look

Hou je van de natuur en haal je die ook graag naar binnen? Dan zijn tegels uit natuursteen beslist iets voor jou. Natuursteen is een natuurlijk product dat beschikbaar is in verschillende kleuren. De tegels zijn slijtvast, gaan lang mee en zijn ook eenvoudig te onderhouden. Daarnaast kun je ze combineren met vloerverwarming. Hou er wel rekening mee dat je vlekken zo snel mogelijk moet verwijderen. Op die manier vermijd je lelijke vochtplekken. Gebruik een neutraal schoonmaakmiddel en wat water. Natuursteen is vaak ook duurder dan andere tegels, maar de echte luxe-uitstraling die met natuursteen gepaard gaat, is deze meerprijs zeker waard.

Keramische tegels: makkelijk te onderhouden

Ben je op zoek naar een degelijke vloer die weinig onderhoud vergt? Ga dan voor keramische tegels. Ze zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen. Hou je van een landelijke houtlook? Ook dat is mogelijk met keramische tegels. Deze tegels zijn niet alleen voor binnen geschikt, maar ook om je terras te bekleden. Je kunt ze zelfs gebruiken om de wand van je keuken meer cachet te geven. Veelzijdigheid troef!

tegels kopen in Kontich keramiek

Creëer leuke dessins met mozaïek

Met mozaïektegels creëer je een accent in je interieur. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen: koper, porselein, kurk, glas, kiezelsteen, … Welke look je ook voor ogen hebt, er zit ongetwijfeld een geschikt materiaal voor jou bij. De tijd dat mozaïektegels enkel in de badkamer werden gebruikt, ligt al ver achter ons. Mozaïektegels kunnen ook gebruikt worden in je keuken, je toilet en je zwembad. Kies voor een leuk dessin en laat iedereen versteld staan!

tegels kopen in Kontich keuken

Tegels kopen in Kontich bij een erkende verdeler

Intercarro staat al jarenlang bekend om zijn kwalitatieve tegels en de plaatsing ervan. Onze expertise zorgt voor tegels op maat en geeft je het interieur van jouw dromen. Wil je tegels kopen in Kontich? Kom dan langs in onze toonzaal of neem contact op.

Kom eens langs in onze toonzaal