Design to inspire

Verkiest u keramische tegels, natuursteen of mozaïek? Of toch liever parket of laminaat? Wat uw voorkeur ook is, het breedste kwaliteitsassortiment én gedegen professioneel advies vindt u in de 6 toonzalen van Intercarro. Intercarro heeft meer dan 40 jaar ervaring in vloer- en wandbekleding, een neus voor kwaliteit en oog voor alle budgetten. Of het nu gaat om nieuwbouw, de renovatie van uw keuken, een binnen- of buitenruimte, Intercarro heeft alle vloeren en wanden in huis die u maar wenst.

Technisch en esthetisch advies

Alle interieurarchitecten en toonzaaladviseurs die u in elk van de 6 vestigingen aantreft, hebben een grondige opleiding achter de rug. Zo kunnen ze elke klant optimaal begeleiden bij de keuze van de vloer- of wandbekleding. Ze trekken de nodige tijd uit voor technisch advies en brengen u in contact met een ervaren tegelzetter. Ook op esthetisch vlak geven ze meteen antwoord op al uw vragen. Vloeren en wanden zijn door hun vorm, afwerking en kleur dé sfeermakers bij uitstek. Bij Intercarro zijn ze alvast in goede handen.

Altijd in uw buurt

Met 6 vestigingen, verspreid over heel België, is er altijd een Intercarro-toonzaal in uw buurt. Op die manier is uw favoriete vloer- of wandbekleding nooit veraf!

Neem snel een kijkje in een tegel toonzaal in uw buurt

Laatste nieuwe blogartikels