Tegels worden vaak in badkamers gebruikt, omdat ze uitstekend bestand zijn tegen vocht en water. Bovendien zijn ze eenvoudig schoon te maken en dus hygiënisch. Badkamertegels hebben echter  een grote invloed op de stijl en look van je badkamer. Je vindt bij Intercarro dan ook een ruim assortiment badkamertegels, zodat je de perfecte tegels vindt voor jouw badkamer.

Wil je badkamertegels kopen in Gent? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in onze toonzaal in Sint-Denijs-Westrem. Je kan er terecht voor een groot aanbod badkamertegels in alle stijlen en formaten!

Badkamertegels kiezen

Badkamertegels kopenAls je badkamertegels gaat kiezen, let er dan op dat je de juiste tegels kiest voor de wand en de vloer. Wandtegels zijn namelijk alleen geschikt voor de wand en kunnen niet op de grond gebruikt worden. Ze hebben een minder sterke glazuurlaag dan vloertegels, waardoor de kans op slijtage veel groter is.

Hou daarnaast rekening met de verschillende soorten en modellen badkamertegels. De kleur, het design en het formaat van de tegels zullen immers het uitzicht van je badkamer bepalen. Grote badkamertegels doen de badkamer bijvoorbeeld optisch groter lijken, terwijl mozaïek tegels een gezellige sfeer teweegbrengen.

Hou tenslotte rekening met de kostprijs van badkamertegels, zodat je binnen je budget blijft. De factoren die de prijs van badkamertegels bepalen, zijn:

  • Het formaat van de badkamertegels: meestal zijn de kleinste tegels de goedkoopste en zijn grotere tegels duurder
  • De soort badkamertegels: speciale badkamertegels zijn duurder. Kies je voor antislip uitvoeringen, een speciale kleur of versieringen, dan zal je meer betalen.
  • De benodigde hoeveelheid badkamertegels: meestal zijn enkele losse badkamertegels duurder dan wanneer je een grote hoeveelheid badkamertegels koopt.
  • Het materiaal van de badkamertegels: tegels met speciale materialen, zoals natuursteen, aluminium, kurk of hout zijn duurder dan de standaard tegels.

Badkamertegels kopen in Gent: keuze uit een groot assortiment

Ook voor badkamertegels voor alle budgetten kan je bij Intercarro Gent terecht. Als tegelspecialist zijn wij bovendien altijd op de hoogte van de laatste nieuwe trends en technieken en vind je bij ons een groot aantal exclusieve topmerken. Daarnaast wordt ons uitgebreid assortiment continu op voorraad gehouden in onze hoofdzetel in Groot-Bijgaarden , zodat de kans groot is dat je één week na de bestelling  van de badkamertegels jouw keuze reeds thuis geleverd krijgt..

Badkamertegels kopen met professioneel advies

Intercarro is niet alleen bekend omwille van onze grote toonzalen, maar eveneens omwille van ons professioneel advies. Wij trekken steeds de nodige tijd uit om je technisch advies te geven omtrent alle soorten tegels en onze interieuradviseurs en interieurarchitecten kiezen graag samen met jou badkamertegels uit die perfect bij jouw interieur passen. Indien gewenst, brengen we jou eveneens in contact met een ervaren tegelzetter, zodat je tegels mooi en professioneel geplaatst kunnen worden.

Wil je één van onze andere toonzalen bezoeken? Een overzicht vind je hier.

Kom eens een kijkje nemen in onze toonzaal