Keukentegels: duurzaam en praktisch

Een keuken met tegels bekleden heeft alleen maar voordelen. Zo zijn de keukentegels van Intercarro enorm onderhoudsvriendelijk. Handig, aangezien hygiëne een topprioriteit is in de keuken. Onze keukentegels zijn vlekbestendig én voorzien van een waterafstotend laagje. Naast hun onderhoudsvriendelijkheid staan de keukentegels van Intercarro ook bekend om hun duurzaam karakter. Met onze tegels kan uw keuken tegen een stootje!

Het oog wil ook wat

Bij Intercarro gaan comfort en esthetiek hand in hand. Ons ruime assortiment aan keukentegels leent zich tot elke stijl: van rustieke keukens tot hypermoderne design keukens. Twijfelt u over het meest geschikte tegeltype voor uw keuken? Laat u dan bijstaan door onze interieurarchitecten een toonzaalexperts. Zij zullen u allerlei tips geven over de stijl, het comfort en het onderhoud van uw keukentegels.

Vloertegels, wandtegels, of allebei!

Uw keuken bekleden gaat verder dan vloertegels kiezen. Ook wandtegels zijn een meerwaarde in deze populaire leefruimte. Met name de spatwand geeft een mooie decoratieve toets aan uw keuken. Van metrotegels tot mozaïektegels of zelliges, er zijn tal van opties! Vraag er zeker naar bij onze specialisten in de toonzaal.