carreaux de ciment VIA

Nieuw! VIA cementtegels voeren je mee naar vervlogen tijden

Cementtegels ademen de luxueuze sfeer van weleer. Aan het begin van de 20ste eeuw kon je dan ook geen enkel herenhuis binnenstappen zonder begroet te worden door een gang vol sierlijke cementtegels met prachtige motieven. Toch breken veel eigenaars van authentieke woningen hun cementtegels noodgedwongen uit, omdat die na al die jaren hun beste tijd wel hebben gehad. Gelukkig is er nu VIA! Deze unieke collectie bestaat uit gloednieuwe cementtegels die er precies uitzien als de cementtegels van vroeger.

Ontdek snel hoe VIA je woning die nostalgische toets geeft waar je al zo lang naar zoekt!

Hoe worden VIA cementtegels gemaakt?

cementtegels VIA

VIA cementtegels worden net zoals authentieke cementtegels gemaakt met behulp van een mal waarin eerst een mengsel van cement, kleurpigment en marmerpoeder wordt gegoten. Zodra het laagje begint uit te harden, wordt er nog een dikke laag cement bovenop gegoten. Cementtegels die gemaakt worden volgens dit traditionele proces kunnen eeuwenlang meegaan.

Nagelnieuwe cementtegels met de look van toen

cementtegels VIA

Ben je dolverliefd op de prachtige vloer- en wandtegels die je af en toe nog tegenkomt in oude gebouwen? Onze ontwerpers ook … Met veel passie lieten ze zich inspireren door de typische tegeldecors uit historische steden, en zo werd VIA geboren: nagelnieuwe cementtegels die als twee druppels water op de cementtegels van vroeger lijken.

De mooiste cementtegels voor elk interieur

VIA cementtegels badkamer

Cementtegels komen prachtig tot hun recht in gerenoveerde herenhuizen, maar ook in zuiderse villa’s, pastoriewoningen, … en moderne interieurs met een speelse toets. Of ze ook wat voor jouw interieur zijn? Ontdek snel de volledige VIA-collectie!

Retrokleuren voor je muren

Wist je trouwens dat … je de kleur van je muren perfect kunt afstemmen op de tinten van je VIA cementtegels? Bekijk de nieuwste VIA-verfcatalogus en laat je inspireren!

 
0 replies

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.