Motieftegels

Het perfecte motief : Herbeleef de Belle Epoque

Geometrische betegelde vloeren en cementtegels met zwierige florale motieven werden oorspronkelijk gebruikt om de statige huizen van aristocraten op te sieren. Een trend die rond de vorige eeuwwisseling zijn intrede deed  en nog steeds op veel bijval kan rekenen.

 Keramische motieftegelsKeramische tegels met motieven

Keramische tegels die deze typische tekeningen hernemen zijn hier dan ook een logisch gevolg van. Er zijn verschillende imitaties op de markt, maar de meeste zijn goedkope afkooksels van het origineel.

De collectie die Intercarro u voorstelt heeft daarentegen wel de juiste uitstraling en klasse. De tegels, randen en hoeken in uiteenlopende patronen en kleuren zijn enorm veelzijdig .Op die manier kan men een vrijwel onbeperkt aantal aantrekkelijke en met name persoonlijke ontwerpen maken.

Motieftegels in je interieur

De motieven zien er fantastisch uit in zowel moderne als traditionele ruimtes en  ze zijn van een degelijke kwaliteit wat ze geschikt maakt voor zowel woonkamers, badkamers als keukens. Ze zijn eveneens perfect te combineren met vloerverwarming. Een ander heel groot voordeel is dat deze tegels gemakkelijk buiten geplaatst kunnen worden en bestand zijn tegen vorst bij een juist aangebrachte terrasconstructie die af kan wateren. Zo kan u desgewenst een naadloze overgang van binnen naar buiten verwezenlijken.

Keramische motieftegels zijn een stuk makkelijker  in onderhoud dan klassieke cementtegels.

Het volstaat om ze na de plaatsing grondig te reinigen met een cementsluierverwijderaar en ze eenmalig te behandelen met een impregneringsmiddel voor keramische tegels van Lithofin.

 
1 reply

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.