glazen tegels

Glastegels: Transparante luxe voor uw wanden

De transparante schoonheid van glastegels spreekt tot de verbeelding van velen. Het is een veelzijdig en kleurrijk materiaal dat zich uitstekend leent tot het bekleden van volledige wanden, of als accent in combinatie met andere materialen en structuren. Decoreren is immers als koken: combineer de juiste ingrediënten en het resultaat kan verbluffend zijn.

Glastegels: een waaier aan kleuren

Op de glazen tegels wordt tijdens de productie op de achterzijde een gekleurde emaillaag aangebracht zodat, eenmaal de tegels worden opgevoegd, er een elegant diepte-effect ontstaat. Ook een matte “gezandstraalde” afwerking is verkrijgbaar in verschillende formaten.

Het kleurenpalet gaat van frisse watertinten en luxueuze metaaleffecten tot intens neon-rood. Glastegels geven net dat ietsje meer als decoratie op strakke witte muren of vrolijken uw keuken op als spatwandbekleding.

Onderhoud en plaatsing van glastegels

Uiteraard vragen glastegels specifiekere plaatsingsvoorschriften. Speciale glassnijders geven het beste resultaat. De versneden zijden worden bij voorkeur  altijd nog even bijgevijld om gekartelde en scherpe randen te verwijderen.

Gebruik voor het opvoegen geen te grof of korrelig voegsel. Dit kan het oppervlak van de glazen tegels immers krassen.

Wat het onderhoud betreft is glas vanzelfsprekend zeer hygiënisch en gemakkelijk te reinigen. Een mild onderhoudsproduct zonder schurende bestanddelen is in dit geval het meest.aangeraden.

Glastegels: Transparante luxe

Meer weten over de mogelijkheden van glastegels? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

 
0 replies

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.