vloertegels badkamer renoveren mozaïek

Topper: mozaïektegels in je badkamer of wellnessruimte

Mozaïektegels zijn niet meer weg te denken uit moderne woningen. Aangezien mozaïek tegenwoordig in verschillende materialen en uitvoeringen verkrijgbaar is, passen de tegels in vrijwel elke badkamer. Wij sommen enkele redenen op waarom de kleine tegeltjes zo onmisbaar zijn in je badkamer, wellnessruimte of hamam.

De veelzijdigheid van mozaïektegels

Een badkamer of wellnessruimte moet sfeer ademen. Mozaïektegels creëren een unieke sfeer. Je kunt ze niet alleen op je wand of vloer bevestigen, door hun antisliplaag zijn ze ook uitermate geschikt voor je inloopdouche. Zo zorg je voor een stijlvol effect.

Verschillende kleuren en materialen

Naar welke stijl je voorkeur ook uitgaat, met mozaïektegels zit je gebeiteld. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Wil je je tegels makkelijk kunnen onderhouden? Dan is keramische of glasmozaïek ideaal. Voor een natuurlijke uitstraling kies je het best voor mozaïek uit natuursteen. Wil je een echte wellnessruimte creëren? Ga dan voor traditionele kiezelmozaïektegels.

Daarnaast kun je kleuren onderling combineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk patroon in je inloopdouche of op je muur voor dat tikkeltje extra? Op die manier benadruk je de functie van je douche. Heb je liever een badkuip als blikvanger? Ook dat kan. Betegel het bad dan met jouw favoriete mozaïektegels. Ook in je vloer kun je verschillende patronen integreren.

Combineer kleine met grote tegels

Heb je een heel kleine badkamer? Dan kun je grote tegels gebruiken om je kamer optisch te verruimen. Met kleine tegels heb je dan weer veel combinatiemogelijkheden. Als je grote en kleine mozaïektegels combineert, straalt je badkamer of wellnessoord een unieke sfeer uit.

Voor ieder wat wils

Overtuigd van de voordelen van mozaïektegels? Ga dan langs bij Intercarro. Wij bieden verschillende soorten mozaïektegels aan, waardoor er voor ieder wat wils is. Aangezien mozaïektegels plaatsen vakwerk vereist, ben je ook daarvoor bij ons aan het juiste adres.

 
0 replies

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.