Onderhoudsvriendelijke badkamertegels: zó maken ze het verschil

De badkamer van uw dromen? Laat ons een gokje wagen: die is ruim, elegant, licht en rustgevend. Het zijn stuk voor stuk kenmerken die hedendaagse badkamers onderscheiden. Maar er is meer. Een eigentijdse badkamer denkt ook aan comfort en onderhoudsvriendelijkheid. Deze factoren maken uw badkamerbeleving compleet. Ontdek hier alvast hoe onderhoudsvriendelijke badkamertegels een grote meerwaarde betekenen.

Badkamertegels om zorgeloos te genieten

Waarom onderhoudsvriendelijke badkamertegels zo belangrijk zijn? Omdat intensief onderhoud al te vaak een domper is op het deugddoende badkamerplezier. Als u al na een paar douchebeurten naar de poetsmiddelen moet grijpen, gaat uw badkamer al snel synoniem staan met ‘inspanning’ in plaats van ‘ontspanning’. Gelukkig vergt een onderhoudsvriendelijke badkamer niet per se een zware investering. Met onderhoudsvriendelijke badkamertegels komt u al een heel eind. Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden.

Duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid gaan hand in hand

Wie op zoek gaat naar onderhoudsvriendelijke badkamertegels, zal al gauw merken dat duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid heel vaak samengaan, en dit zowel voor wandtegels als voor vloertegels. Denk maar aan natuursteen en keramiek. Zeker keramische tegels zijn vandaag erg in trek. Ze combineren dan ook vier cruciale factoren:

  • Onderhoudsvriendelijkheid
  • Prijs-kwaliteit
  • Duurzaamheid
  • Stijl en elegantie

Keramische tegels zijn niet alleen robuust en een lust voor het oog, ze zijn ook waterbestendig en, dankzij hun gladde oppervlak, gemakkelijk afwasbaar. Alles wat u nodig hebt in een badkamer!

Grote formaten, minder vuil

Nog een belangrijke badkamertip: ga voor badkamertegels in grote formaten. Want hoe minder voegen, hoe minder het vuil zich kan vastzetten. Bovendien ogen grote tegels strak, trendy en rustgevend. En last but not least: grote tegels werken visueel verruimend. Een prima oplossing voor kleinere badkamers!

Neem gerust contact op voor meer info of breng een bezoekje aan een van onze toonzalen!

 
0 replies

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.