Waarom keramische tegels op elk terras een meerwaarde zijn

Bestaat er een leukere periode dan de zomer? De zon schijnt, de temperaturen zijn op hun best en de dagen op hun langst. Kortom: ideale omstandigheden om volop van uw terras te genieten of … er één aan te leggen. Maar voor u aan de praktische uitwerking begint, staat u een andere uitdaging te wachten: kwalitatieve tegels kiezen die uw terras naar een hoger niveau tillen. Twijfelt u tussen natuursteen en betontegels? Dan ziet u allicht nog een derde tegelsoort over het hoofd. Keramische tegels combineren het beste van twee werelden en zijn in een mum van tijd uitgegroeid tot een vaste waarde op zowel rustieke als eigentijdse terrassen.

Keramische tegels: klasse zonder bewaardatum

Elk nieuw terras ziet er de eerste maanden stralend uit. De kleur van de tegels oogt nog even mooi als in de toonzaal en er valt geen krasje of vlekje te bespeuren. Maar één of twee winters later is de glans er vaak al af en zijn de eerste tekenen van verval zichtbaar. Niet zo met kwalitatieve keramische tegels! Die zijn niet alleen kleurvast maar ook verrassend goed bestand tegen groenaanslag en schimmelvorming. Bent u op zoek naar tegels met een slijtweerstand om ú tegen te zeggen? Dan maakt u met keramische tegels altijd de goede keuze.

Maximale buitenbeleving, minimaal onderhoud

Een grote slijtweerstand gaat in de meeste gevallen gepaard met een grote onderhoudsvriendelijkheid, en dat is bij keramische tegels niet anders. Een schrobbeurt met een niet-agressief reinigingsmiddel is voldoende, terwijl bijvoorbeeld betontegels en natuursteen poreuzer en dus een stuk minder vlekbestendig zijn.

Voor liefhebbers van persoonlijkheid

Wie dacht dat keramische tegels er goedkoop en steriel uitzien, heeft het goed mis. Van rustiek tot design, voor elke bouwstijl zijn er tal van keramiekvarianten. Een keramische tegel met de authentieke look van hout of natuursteen? Het kan allemaal. Er is maar één rode draad: een grote slijtweerstand en onderhoudsvriendelijkheid gekoppeld aan een bijzonder aantrekkelijke prijs.

Ontdekt u het liever met uw eigen ogen? Breng dan snel een bezoekje aan een van onze toonzalen. Onze terrasspecialisten staan voor u klaar!

 
0 replies

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.