imitatiemarmer

Topklasse zonder toegevingen? Kies voor imitatiemarmer

Marmer is sinds mensenheugenis synoniem met pracht en praal. Deze natuursteen slaagt er dan ook als geen ander in om warmte en finesse samen te laten smelten. Toch heeft marmer ook enkele nadelen, zoals vlekgevoeligheid. Gelukkig bestaat er met imitatiemarmer een alternatief dat het beste van twee werelden combineert: de superioriteit van marmer en het gebruikscomfort van keramische tegels. Ontdek hier alle voordelen van imitatiemarmer en imitatienatuursteen in het algemeen.

Imitatiemarmer: authenticiteit troef

De reeks ‘Sublime’ heeft exact dezelfde look-and-feel als die van carrara-marmer: elegantie en verfijndheid met een warme toets. Zelfs het unieke karakter van natuursteen blijft bewaard: elke tegel is anders. Deze keramische tegels zijn met het blote oog amper te onderscheiden van het origineel en bieden een onmiskenbare meerwaarde op het vlak van duurzaamheid en comfort.

Onderhoudsvriendelijkheid en andere voordelen

Je merkt het al: imitatiemarmer in huis halen geeft je interieur een authentieke uitstraling. En er is meer: imitatiemarmer heeft een basis van keramiek, met vele voordelen:

  • 100% duurzaam en bijzonder slijtvast
  • Vlekbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Verkrijgbaar in grote formaten
  • Grote keuze aan uitvoeringen
  • Aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding
  • Maatvastheid

Van alle markten thuis

Grote formaten zijn in, en dat geldt ook voor tegels in imitatiemarmer, die verkrijgbaar zijn in 0,75 m x 0. 75 m en 1,50 m x 0,75 m. Bovendien worden ze gemaakt in verschillende tinten. Die heterogeniteit maakt van imitatiemarmer een bijzonder veelzijdige tegel, die zowel in de badkamer, de keuken als de leefruimte geplaatst kan worden.

Meer weten? Contacteer ons voor meer informatie of breng een bezoekje aan onze toonzalen. We geven je uitgebreid stijladvies en technische info én brengen je in contact met een uitgebreid netwerk van professionele plaatsers!

 
2 replies
  1. Schoofs says:

    Goede middag,

    Mogelijk een nieuw huis
    Dan ook een nieuwe vloer
    Alles moet nog op een rijtje
    Een vraag is wat kost die vloer ongeveer gelegd en wel
    Het betreft ongeveer 120 m2

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.