keramische parkettegels

De troeven van keramische parkettegels voor uw terras

Een terras dat de warme uitstraling van een houten vloer combineert met het onderhoudsgemak van vloertegels: dát is keramisch parket. Geen gedoe met schuurpapier, wax of lak, keramische parkettegels poetst u met hetzelfde gemak als uw keukenvloer. En uw terras ziet er prachtig authentiek uit.

Tijd voor een opkikker

De zon nodigt uit om buiten te werken, de tuinstoelen van stal te halen en te genieten van de zomer. Dé plek om de nodige zonne-energie op te slaan, is natuurlijk het terras. Dat moet er tijdens de weinige zonnige maanden dan ook opperbest bijliggen. Hoog tijd dus voor een visuele opkikker!

Keramisch parket is ideaal voor wie houdt van een natuurlijke en authentieke look . Met keramisch parket vorm je een natuurlijke overgang tussen de woonruimte en de tuin. Tegenwoordig is keramische parket – welke kleur je ook verkiest – bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer.

Keramische parkettegels: onderhoudsvriendelijk en robuust

Het grote verschil zit hem in het onderhoud. Parket is onderhoudsintensief en bovendien erg kwetsbaar. Keramisch parket is even robuust, slijt- en krasvrij als andere keramische tegels. Met andere woorden: ze kunnen tegen een stootje, hebben geen last van wisselende weersomstandigheden – zon of regen, van vervorming door temperatuur en vocht is géén sprake! – en u kunt uw kinderen én uw hond rustig laten spelen op uw nieuwe terrastegels. Ze zullen blijven stralen, ook na intensief gebruik.

Een ander voordeel van keramisch parket is de hogere antislipwaarde. Planken in echt hout zoals Bankirai of Teak kunnen immers gevaarlijk glad worden in combinatie met vocht en groenaanslag. Keramische parket is echter verrassend goed bestand tegen groenaanslag en schimmels en heeft een oppervlaktestructuur dat uitschuivers helpt voorkomen.

Rol de barbecue dus uit het tuinhuis én maakt u zich vooral géén zorgen om vetvlekken. Die was je er met wat water en allesreiniger gewoon uit. Impregneren, schuren, waxen of lakken hoeft u niet te doen. Genieten des te meer …

 
0 replies

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.