terras - bbq

Zin in een barbecue op je terras? Deze terrasvloeren zijn bbq-proof!

De zomer begint pas écht … als je voor het eerste gebarbecued hebt. Dat kun je buitenshuis doen, maar een thuisbarbecue is natuurlijk veel gezelliger. Heb je geen grote tuin? Of vind je barbecueën in de nabijheid van je keuken een stuk handiger? Dan plaats je het barbecuestel gewoon op je terras. Tenminste, als je terrastegels zich daartoe lenen. En dan hebben we het niet alleen over de stijl, maar ook over de gebruiksvriendelijkheid.

Barbecueën in stijl op jouw terras

Een barbecue organiseren gaat vaak gepaard met een heuse gastenlijst. En dat zorgt voor de nodige druk. Want je wil achteraf uiteraard kunnen terugblikken op een avond die van a tot z geslaagd is. Niet alleen de drank en de kwaliteit van het vlees spelen daarbij een rol, ook de omkadering is essentieel. Van aankleding en decoratie tot de essentials. Jawel, ook je terrasvloer speelt een onmiskenbare rol. Hou rekening met volgende zaken:

  • Barbecueën in stijl, dat doet je op een klassevolle terrasvloer. Wat dacht je bijvoorbeeld van natuursteen of keramische terrastegels?
  • Een hedendaags terras herken je ook aan de afmetingen van de tegels. Grote, brede tegels zijn hier de norm.

Keramische tegels of natuursteen?

Wie voor buitentegels kiest, kiest meestal voor keramische tegels óf natuursteen. Maar van welke criteria moet je die beslissing laten afhangen? Wel, grotendeels van de gewenste uitstraling. Natuursteen heeft een uniek karakter, elke steen is verschillend. Natuursteen vraagt echter meer onderhoud in vergelijking met keramische tegels. Bij keramische tegels heb je bovendien meer keuze op het vlak van kleur, formaat en look-and-feel.

Graag een offerte of meer informatie? Neem snel contact op. Wij helpen je graag verder! Op die manier ben je verzekerd van een terras waarop je elke zomerdag naar hartenlust kunt barbecueën.

 
0 replies

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.