hexagone tegels

Hexagone tegels: terug van weggeweest

Volgt u de interieurtrends op de voet? Dan is het u wellicht al opgevallen dat zeshoekige of hexagone tegels na enkele jaren in de luwte opnieuw aan een gestage opmars bezig zijn. Dat heeft niet alleen te maken met hun verfijnde look-and-feel, maar ook met hun gebruiksvriendelijkheid.

Hexagone tegels: een droom voor creatieve zielen

Droomt u van een unieke tegelvloer die voor de volle honderd procent uw persoonlijke interieurvoorkeuren weerspiegelt? Dan zal de creatieve flexibiliteit van hexagone tegels u zeker bevallen. Zeshoekige tegels zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u zelf het perfecte kleurpatroon kunt samenstellen. Geeft u eerder de voorkeur aan eenvoudig en sober? Dan houdt u het natuurlijk bij één kleur.

Zeshoekige tegels in alle formaten

Als wand- of als vloertegel, zeshoekige tegels zijn niet nieuw en kon u decennia geleden al terugvinden in design interieurs. Wél nieuw is de grote waaier aan formaten. Kleine of grote hexagone tegels combineren, het heeft een grote impact op het eindresultaat. Terwijl de kleine formaten uw interieur eerder een landelijke retro-uitstraling geven, creëren de grote formaten vooral rust en harmonie.

Onderhoudsvriendelijkheid als norm

Hexagone keramiektegels beantwoorden aan alle vereisten van de eigentijdse, gebruiksvriendelijke tegel. Ze zijn niet alleen bijzonder slijtvast, maar ook gemakkelijk in onderhoud. U merkt het: een comfortabele én verfijnde tegel is in 2015 geen contradictio in terminis, maar een evidentie.

Benieuwd of hexagone tegels ook in úw interieur een meerwaarde betekenen? Contacteer ons voor meer informatie of breng een bezoekje aan onze toonzalen. We geven u uitgebreid stijladvies en technische info én brengen u in contact met een uitgebreid netwerk van professionele plaatsers!

 
0 replies

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.