Appiani: keramische mozaïek uit Italië

Keramiek is populairder dan ooit. En dat geldt ook voor keramische mozaïek. Voor wie op zoek is naar leuke, frisse ideeën voor de badkamer, het toilet of de keuken vormt het aanbod van Appiani een echte aanrader. Het Italiaanse merk kent een heel divers aanbod aan kleuren en formaten.

Mozaïek: oneindig veel creaties

De term mozaïek verwijst naar de techniek waarbij een hoeveelheid kleinere tegels samen een groter tegeloppervlak vormen. Mozaïek werd al gebruikt door de Romeinen en is vandaag nog altijd heel populair voor de binnenhuisinrichting. Vooral badkamers, keukens en toiletten zijn vaak met mozaïektegels aangekleed. Mozaïek wordt ook regelmatig gebruikt in publieke ruimtes als zwembaden.

Mozaïektegels worden in alle mogelijke materialen gefabriceerd. Zo zijn ze beschikbaar in roestvrij staal, koper, keramiek, porselein, steen, kurk, glas en kiezelsteen. Door de aard van het materiaal en de onbeperkte kleurenmogelijkheden zijn er oneindige mozaïekcreaties mogelijk. Ideaal voor creatieve geesten met veel inspiratie en fantasie.

Appiani: keramische mozaïek uit Italië

Het gebruik van keramisch mozaïek is aan sterke opgang bezig. De mozaïekjes zijn verkrijgbaar in een matte of glanzende versie, in verschillende maten en vormen.
Appiani is een vooraanstaande Italiaanse producent van wand- en vloertegels, die vooral bekend is voor zijn geglazuurde keramische mozaïek die in talloze formaten leverbaar zijn. Kenmerkend is hun ruime scala van meer dan 500 kleurmogelijkheden en zeer slijtvaste toplaag

 

 
0 replies

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.