Natuursteen woonruimte

Waarom tegels kopen begint bij advies inwinnen

Tegels kopen, moeilijk lijkt het niet.  Maar zo eenvoudig is het niet. Want past die prachtige tegel wel bij de interieurstijl van je woning? En wat met de slijtvastheid en het onderhoud? Wie niet voor onaangename verrassingen wil komen te staan, raadpleegt dan ook maar beter een interieurexpert. Ontdek hieronder wat zijn of haar meerwaarde is in je zoektocht naar dé droomtegel!

Tegels kopen is meer dan plaatjes kijken

Tegels kopen vraagt om een doordachte aanpak. Een paar tegelfoto’s bekijken en dan gauw beslissen is dus geen optie. Wil je een compleet beeld hebben van de look-and-feel maar ook weten hoe je tegel reageert op water en vuil, dan moet je in de toonzaal zijn. Des te meer omdat er voor elke tegel verschillende afwerkingen, formaten, kalibers en nuances zijn. Wie daar geen rekening mee houdt, komt soms in de problemen bij de plaatsing. Tips hierover vind je niet online, wel in onze toonzaal.

Interieurarchitecten kennen de kleine lettertjes

Onze toonzaalmedewerkers zijn professionele interieurspecialisten. Ze kennen de voordelen van elke tegel, maar ook de nadelen. Op die manier kunnen ze je objectief advies geven voor de vloer- of wandbekleding in je woning. En daarbij gaat het niet alleen over smaak, maar ook over technische details. En laat die technische details nu net bepalend zijn voor het comfort van je leefruimte. Om niets aan het toeval over te laten, worden onze medewerkers continu bijgeschoold. Op die manier ben je verzekerd van de allerlaatste productinzichten.

Hoe bereid je je het best voor?

Onze interieurspecialisten proberen altijd de tegels harmonieus af te stemmen op het volledige interieur van de woning. Zo komen niet alleen de tegels beter tot hun recht, maar ook de verlichting, accessoires, meubels, … Wie nog geen specifieke vloer- of wandbekleding voor ogen heeft, bekijkt het best voordien enkele interieurmagazines. Op die manier krijg je een beter beeld van de mogelijkheden. Hou je van een snelle aanpak? Breng dan zeker de plannen en/of afmetingen mee naar de toonzaal. Maar geen nood als je die vergeten bent, je kunt ze ook altijd achteraf doormailen.

Op zoek naar de tegelvloer of -wand van je dromen? Contacteer ons snel voor meer informatie of breng een bezoekje aan onze toonzalen. We geven je uitgebreid stijladvies en technische achtergrond én brengen je in contact met een uitgebreid netwerk van professionele plaatsers!

 
0 replies

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.