Toonzaal Groot bijgaarden

Intercarro is open tijdens het bouwverlof

Op zoek naar tegels tijdens het bouwverlof? Dan ben je bij Intercarro aan het juiste adres! Onze specialisten helpen u ook tijdens het bouwverlof graag verder. De vestigingen in Groot-Bijgaarden, Hasselt en Waver blijven namelijk open. Kom gerust langs in een van deze toonzalen en laat u bijstaan door onze interieurarchitecten. Met hun advies maak je snel de juist keuze en kan er verder gewerkt worden aan de realisatie van uw droomhuis.

Drie vestigingen

Indien je in de buurt van Brussel woont, kan je in Groot-Bijgaarden zowel tegel- als interieuradvies verkrijgen. Vijf specialisten staan hier klaar om je te helpen bij het kiezen uit het ruime tegelassortiment. Ook de vestiging in Hasselt is geopend tijdens het bouwverlof en dit van dinsdag t.e.m. zaterdag van 9u30 tot 18u. De toonzaal in Waver is ook open om je te ontvangen.

Tegels kopen tijdens het bouwverlof

Aarzel dus niet en ontdek het ruime tegelassortiment in onze toonzalen. Je bouw en de voorbereiding ervan moeten dus niet helemaal stilliggen tijdens het bouwverlof. Het tegel- en interieuradvies zal je helpen bij het maken van de juiste beslissing.

 
0 replies

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.