Mozaïek tegels

Designtegels: elegantie en kwaliteit in één

Hedendaagse meubels en verfijnde decoratie komen pas écht tot hun recht in een interieur waar ook de vloeren en muren hetzelfde design uitstralen. Designtegels leggen de basis van je interieurvormgeving, of je nu van klassiek, landelijk, Scandinavisch, retro of hypermodern houdt. Voor elke stijl bestaat er elegante én sterke vloer- en wandbekleding op maat.

Sfeervol wonen met design

Een woning is een thuis waar je na een drukke werkdag tot rust komt, gezellig dineert, gasten ontvangt … Je moet je er goed voelen en daarvoor is de interieurinrichting van groot belang.

Iedereen heeft een persoonlijke stijl. Veel mensen weten verschillende stijlen te appreciëren. Daarom is het gamma aan designtegels bij Intercarro heel uitgebreid. Dankzij het diverse aanbod aan tegels en andere vloer- en wandbekleding kunnen we elke klant een interieuroplossing op maat van zijn smaak aanbieden.

Keramische designtegels en natuursteen

Het assortiment aan designtegels bij Intercarro omvat verschillende soorten keramische en natuurstenen tegels. Het grote voordeel van keramische tegels, is dat ze in alle mogelijke uitvoeringen bestaan. Tot de laatste designtrends behoren retro cementtegels, hippe metrotegels en zeshoekige tegels, telkens elegante en verrassende keuzes in een klassiek of modern interieur. Maar met keramische tegels kun je ook een authentieke houtlook verkrijgen die perfect tot zijn recht komt in een klassieke of landelijke designwoning.

De troef van natuursteen voor je interieur is de natuurlijke, tijdloze en uiterst klassevolle uitstraling. Elke tegel is uniek. En tegelijk biedt natuursteen net als keramiek een groot aanbod aan kleurvariaties en structuren. Zelfs in de meest moderne, strakke interieurs verovert natuursteen vaak een prominente plaats.

Natuursteen en keramische tegels leveren niet alleen kwaliteit qua design. Ze zijn ook oerdegelijk. Vooral keramische tegels zijn bijzonder slijtvast en duurzaam. Ook natuursteen is over het algemeen erg duurzaam, maar sommige types vereisen iets meer onderhoud en zorg.

 
0 replies

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.