Volkeramische tegels - betonimitatie

Volkeramische tegels : Een duurzame keuze voor elk interieur

Volkeramische tegels zijn uitzonderlijk sterk en kunnen dus voor heel wat toepassingen gebruikt worden. Ze zijn voornamelijk bekend als vloerbekleding maar lenen zich eveneens  uitstekend als muurtegels. Op deze manier kan u een harmonie creëren tussen vloer en muur.

Volkeramische tegels - houtimitatieUiterst duurzaam

Omdat dit type tegels in de massa gekleurd is en op zeer hoge temperaturen wordt gebakken, zijn ze heel duurzaam en uitermate geschikt voor ruimtes waar de vloer het hard te verduren kan krijgen zoals bv. de inkomhal.

Volkeramische tegels zijn nagenoeg onverwoestbaar. Zelfs bij intensief beloop zal de oppervlakte-afwerking onveranderd blijven. Ook vuil en chemicaliën worden door deze tegels gemakkelijk afgeweerd .

Volkeramische tegels zijn daarnaast eenvoudig te onderhouden. Ze absorberen immers geen water en zijn in hoge mate vochtbestendig.

Dankzij deze vuil-en vochtbestendigheid, zijn deze tegels ook ideaal voor vochtigere ruimtes zoals badkamer en keuken. Zelfs voor het terras zijn volkeramische tegels de perfecte keuze.

Veel afwerkingen en designs mogelijk

Volkeramische tegels bestaan in oneindig veel oppervlakte-afwerkingen en designs die meestal een natuurlijk materiaal imiteren zoals hout of natuursteen. Tegenwoordig zijn deze imitaties dan ook nog nauwelijks van echt te onderscheiden. Vaak worden er fabrieksmatig verschillen tussen de tegels van dezelfde soort gecreëerd om een “natuurlijker” uitzicht te verkrijgen.

Onze leveranciers zijn wereldleiders in de ontwikkeling van de nieuwste technieken op dit gebied.

Intercarro volgt de nieuwste trends op de voet. Zo maken bijvoorbeeld betonimitaties in grote formaten een stevige opmars . Deze geven de sfeer van gegoten betonvloeren maar hebben alle voordelen van volkeramische tegels .

 
0 replies

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.